Tinklaraštis

Profesionali virtuvės įranga ir sveikatai palankus meniu - tai bene aktualiausios temos šiandieninėje ugdymo įstaigos virtuvėje. Tad, besiruošdami artėjančiam praktiniam „Konv...
Naujausioje ĮRANGA RESTORANAMS apžvalgoje - profesionalios, plastikinės pjaustymo lentelės HENDI. Tai skirtingomis spalvomis pažymėti reikmenys, kurių pridėtinė vertė vir...
Maitinimo įstaigoje, teisingas baro organizavimas ne mažiau svarbus, nei virtuvės projektavimas. Barmenų darbui ypač svarbus greitis, o siekiant jį pasiekti vienu svarbiausiu veiks...
Naujausioje ĮRANGA RESTORANAMS apžvalgoje - profesionali mėsos malimo mašina MAXIMA HOLLAND. Tai didelio našumo ir lengvo valdymo bei plovimo įrenginys, užtikrinsiantis g...
Naujausioje ĮRANGA RESTORANAMS apžvalgoje - 5 profesionalūs maisto termometrai HENDI, jų tarpusavio skirtumai ir testas. Kaip manote, kuris iš jų tikslią temperatūrą pasi...
Natūralu, jog įrangos kiekis maitinimo įstaigoje priklauso nuo jos meniu dydžio. Dėl šios priežasties, greito maisto restoranų, taip pat ir degalinių bei maistą klientams siūlanč...
Naujausioje ĮRANGA RESTORANAMS apžvalgoje - profesionalus dešrelių grilis HENDI. Kartu su juo - ir neatsiejamas dviejų dalių to paties gamintojo kontaktinis grilis. Tai p...
Daržovių apdirbimo įranga - tai viena praktiškiausių įrenginių grupių maitinimo įstaigose. Be daržovių apdirbimo profesionalioje virtuvėje nepraeina nei viena diena. Tad, siekiant ...
Naujausioje ĮRANGA RESTORANAMS apžvalgoje - profesionali, penkių diskų daržovių pjaustyklė MAXIMA HOLLAND. Tai įrenginys, kuris leisi ne tik sutaupyti daug virtuvės perso...
Turbūt sutiksite, jog viena iš daugiausiai iššūkių keliančių maisto tiekimo dalių yra reikalingos patiekalų temperatūros išlaikymas. Užtikrinti, jog maistas klientą pasieks karštas...
Rodo nuo 1 iki 10 iš 42 (5 puslapių)