Keptuvės
Susiaurinkite paiešką
Profesionalų pamėgtos keptuvės
Gaminant maistą svarbu ne tik virėjo įgūdžiai, bet ir naudojamų reikmenų kokybė. Jei ieškote savo įstaigai tinkamiausios keptuvės, peržvelkite mūsų siūlomų kepimui skirtų reikmenų katalogą, o esant poreikiui - pasikonsultuokite ir patarimo paklauskite ĮRANGA RESTORANAMS komandos.
Siūlome daugybę variantų, iš kurių neabejotinai rasite tinkamiausią savo
maitinimo įstaigos virtuvei. Pavyzdžiui,keptuves skirtas būtent lietiniams,
skirtas tik žuviai, paella ar wok. Taip pat, elektrines keptuves, gilias
keptuves, dengtas nesvylančia danga, pagamintas iš ketaus.
Elektrinės keptuvės
Pagrindinis šių profesionalių elektrinių keptuvių
pliusas yra galimybė išlaikyti pastovią temperatūrą geriau nei bet kokio kito
tipo keptuvės pagalba. Dėl šios priežasties,jūsų maistas iškeps tolygiai, o pastovi
temperatūra bus itin naudinga ir gruzdinant. Šių keptuvių rankenėlės –
termoizoliacinės, saugios ir patogios naudoti.
Gilios keptuvės
Visose ĮRANGA
RESTORANAMS asortimente esančiose giliose keptuvėse
dangai sutvirtinti naudojamos polimerų ar granito dalelės arba aliuminio
lydinys. Gilios keptuvės su polimerų ar granito dalelėmis yra kur kas atsparesnės
bei tvirtesnės už kitas neprilimpančias dangas, skirtas naudojimui namuose. Tvirtumui
užtikrinti atliekami įbrėžimų, temperatūros bei nusidėvėjimo testai. Aliuminio
lydinio bei titaninės dangos keptuvės taip pat nepridengančios, ypač greitai
įkaista, todėl sutaupoma iki 30% energijos, o šiluma pasiskirsto tolygiai.
Universalios keptuvės
Asortimente rasite keptuvių teflono, aliuminio bei titano,
plieninėmis dangomis. Siūlome keptuves,
kurioms kepimo metu reikalingas vos lašelis aliejaus, kurių rankenos neįkaista,
taip pat atsparias korozijai, itin lengvas, nesvylančias.
Keptuvės dengtos neprisvylančia danga
Nesvylančios
dangos keptuvės dėka išvengsite papildomo vargo šveičiant pridegusius
maisto likučius. Mūsų siūlomų nesvylančių keptuvių danga sudaryta iš 3
sluoksnių nepridegančio marmuro medžiagos. Nepridengančios dangos keptuvės yra
itin atsparios aukštoms temperatūroms - iki 250 laipsnių, joms tereikia lašelio aliejaus puikiems
kepimo rezultatams pasiekti, tad gaminamas maistas bus sveikesnis ir mažiau
riebus.
Keptuvės lietiniams
Šios keptuvės yra pritaikytos būtent lietiniams – negilios, nereikia
daug aliejaus, nepridegančios. Mūsų siūlomų keptuvių lietiniams
pagalba jūsų įmonės virtuvės šefai iškepsite lengvus ir gardžius blynelius.
Paella keptuvės
Paella
keptuvės pasižymi platėjančiais šonais, kadangi šis patiekalas yra laikomas
tinkamai paruoštu tik tuomet, jei plonas ryžių sluoksnis užpildo visą dugną. ĮRANGA RESTORANAMS rasite įvairių
matmenų, valciuoto plieno bei emaliuotas, būtent šiam patiekalui pritaikytas
keptuves.
Keptuvės žuviai
Žuvies
keptuvės yra gana plačios, tad galėsite kepti kelias žuvis vienu metu. Forma
pritaikyta išskirtinai žuvies patiekalams. Taip pat greitai įkaistančios,
nereikalaujančios daug aliejaus, nepridengančios.
Ketaus keptuvės ir kepimo indai
Lyginant su kitomis, ketaus
keptuvės yra sunkesnės, tad, atitinkamai, jos gali stipriau įkaisti, ilgiau
išlaikyti kaitrą. Tai ypač naudinga gaminant patiekalus, kurių kepimo laikas
yra ilgas. būdinga stipriau įkaisti, o tai ypač naudinga gaminant daug laiko reikalaujančius
patiekalus. Taip pat ketaus keptuvės išsiskiria ilgaamžiškumu – ją sulaužyti ar
subraižyti būtų sudėtinga.
Ketaus keptuvėms reikalinga atidesnė priežiūra. Naudojant keptuvę
pirmą kartą reikėtų išvalyti gamyklinį tepalą, tuomet ištepti aliejumi ir
pašildyti ~180 laipsnių temperatūroje. Ataušus nuvalyti aliejuotu medžiagos
gabalėliu. Aliejus užpildo ketaus keptuvės poras ir kurį laiką keptuvė tampa
nepridegančia.
WOK keptuvės
Kiniškų patiekalų restoranai ar užkandinės negalėtų
išsiversti be tokio tipo keptuvės. Siūlome šilumą tolygiai paskirstančias,
nenusidėvinčias, pagamintas iš kokybiškų medžiagų wok patiekalams skirtas
keptuves.
Sunku išsirinkti iš aibės įvairiausių keptuvių? Nežinote
kuris variantas labiausiai tiktų jūsų įstaigos virtuvėje? Susisiekite su mumis,
ĮRANGA RESTORANAMS
pasirengusi įgyvendinti visas jūsų įstaigos virtuvės idėjas.