Serviravimo reikmenys

Lopetėlė tortui  RENASCENCA, 24.8 cm

Lopetėlė tortui RENASCENCA, 24.8 cm

14.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 11.57€

Rodo nuo 1 iki 1 iš 1 (1 puslapių)

Serviravimo reikmenys

Jūsų restorane lankytojai vertina ne tik maistą, bet ir bendrąją aplinką bei atmosferą. Vienas iš pagrindinių, į veiksnių, formuojančių gerą restorano įvaizdį yra kokybiški, patogūs ir stilingi serviravimo reikmenys.

Stalo indai

Indus rinkitės atsižvelgdami į restorano pobūdį ir jo stilių. Rekomenduojama, jog skirtingo tipo patiekalai būtų serviruojami į skirtingus indus, atitinkančius jų charakterį. Pavyzdžiui, meksikiečių restoranui labiau tinkami ryškesni indai, tuo tarpu klasikiniam restoranui – solidi ir prabanga tviskanti serviruotė. Pasirinkus indus, prie jų derinkite ir stalo įrankius.

Atkreipkite dėmesį iš ko pagaminti indai. Dažniausiai restoranuose indai būna keramikiniai,  porcelianiniai arba stikliniai. Rekomenduojama rinktis indus, kurie atsparūs karščiui ir įbrėžimams. Tokius indus bus galima plauti indaplovėje, o taip padidinsite personalo darbo našumą.

Melanino indai

Melanino indai puikiai tinka toms vietoms, kuriose lankosi daug klientų, ypač tėvų su mažais vaikais, nes šie indai yra atsparūs dūžiams. Indai, pagaminti iš melanino,  mėgstami vaikų dar ir dėl to, nes gali būti įvairių spalvų. Šie indai tinkami patiekti ir karštą, ir šaltą maistą. Tačiau, svarbu atkreipti dėmesį, jog melanino indų negalima dėti į mikrobangų krosnelę, orkaitę, krosnį ar kitaip šildyti maistą šiuose induose.

Taurės

Pačios populiariausios yra stiklinės taurės, tačiau perkant taures rekomenduojama rinktis ne paprasto stiklo, o pagamintas iš grūdinto stiklo arba kito aukštųjų technologijų tvirto stiklo. Tokios taurės yra tvirtesnės, jos išlaiko stiklo blizgėsi ir skaidrumą netgi po ilgo naudojimo.

Renkantis taures apgalvokite kokiems gėrimams jos bus naudojamas ir kokia šių gėrimų paklausa Jūsų restorane. Skirtingiems gėrimams reikia skirtingų taurių. Nuo taurių priklauso gėrimo skonis, aromatas, jo išsilaikymas. Pavyzdžiui, baltam vynui turi būti naudojamos U formos taurės, nes jos leidžia sklisti vyno aromatui, ilgiau išlaiko jį vėsų.

Profesionalūs serviravimo reikmenys Jūsų restorane

Jei kyla klausimų dėl serviravimų įrankių, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jūsų klausimus ir padėsime išsirinkti tinkamiausius įrankius.

Na, o esant poreikiui, mūsų technologinio projektavimo komanda HORECA SERVISAS padės įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą. Kontaktus rasite ČIA.