Tinklaraštis

Pasaulyje jau kelis dešimtmečius populiari lėtojo maisto (angl. slow food) filosofija prieš keletą metų įsitvirtino ir Lietuvoje. Žemoje temperatūroje lėtai ruošiamas maistas išl...
Manote, jog profesionali įranga mėsos gaminių gamybai reikalinga tik mėsos cechams bei mėsinėms? Žinoma, žaliavų tiekimu užsiimantiems mėsos cechams profesionali įranga yra būtin...
Siekiant užtikrinti sveikatai palankesnę mitybą ugdymo įstaigose, prieš keletą metų Sveikatos apsaugos ministerija priėmė naujus nutarimus, sukuriančius būtinybę modernizuo...
Konvekcinė krosnis – tai nepamainomas įrenginys ne tik maitinimo įstaigoje, bet ir namuose, kuriuose vykdoma nedidelės apimties gamybinė veikla. Tiesa, renkantis šį prietaisą dar...
Naujausioje įrangos apžvalgoje sveikinamės iš CHORIZO miesto mėsinės, įsikūrusios Kaune. ĮRANGA RESTORANAMS vadovo Andrius bei naujasis ĮRANGA RESTORANAMS prekės ženklo ambasadoriu...
Žinome, jog nė viena profesionali maitinimo įstaiga dirbti negali be jos poreikiams pritaikytų stalų bei stalviršių. Saugiausi, lengviausiai prižiūrimi ir geriausiai profesionali...
Augame! Mūsų komanda plečiasi! Šiandien jums galime pasiūlyti, patarti ir parodyti netgi dar daugiau, nei anksčiau. ĮRANGA RESTORANAMS naujienosKviečiame spausti ▶️ ir susipaž...
Tikrai ne paslaptis, jog prieš didžiąsias metų šventes net kelis kartus padidėja užsakymų namuose dirbantiems gastronomams, konditeriams ir kepėjams. Siekiant kaip galima efektyvi...
Dydžiu, našumu bei galingumu tinkamai parinkta įranga viešojo maitinimo įstaigos virtuvėje užtikrina greitesnį, kokybiškesnį, o kartu - ir taupesnį darbą. Tiesa, kalbant apie baro...
Kaip ir nurodo maitinimo įstaigų pavadinimas, svarbiausias greito maisto restoranų tikslas – maistą patiekti kuo greičiau. Dėl šios priežasties tokio tipo maitinimo įstaigose itin ...
Rodo nuo 1 iki 10 iš 118 (12 puslapių)