Tinklaraštis

Dydžiu, našumu bei galingumu tinkamai parinkta įranga viešojo maitinimo įstaigos virtuvėje užtikrina greitesnį, kokybiškesnį, o kartu - ir taupesnį darbą. Tiesa, kalbant apie baro...
Kaip ir nurodo maitinimo įstaigų pavadinimas, svarbiausias greito maisto restoranų tikslas – maistą patiekti kuo greičiau. Dėl šios priežasties tokio tipo maitinimo įstaigose itin ...
Kebabų ir panašaus tipo maisto meniu gamyba jau daugelį metų išlieka viena populiariausių maitinimo verslo šakų. Tai lemia santykinai ne daug finansinių bei laiko investicijų reika...
Kasmet kepinių ir desertų gamybos standartai kyla į naujas aukštumas. Tobulėja gamybos technikos, atsiranda vis platesnis asortimentas gamybai skirtų produktų, o kartu ir specialia...
Šiandien siekdamos užtikrinti aukštą kokybę, patrauklų asortimentą ir spartų mėsos apdirbimą, profesionalios virtuvės, gamybiniai cechai, mėsinės ir kitos mėsą apdorojančios įstai...
Pramoninis šaldytuvas - neatsiejamas kiekvienos viešojo maitinimo įstaigos elementas. Tiesa, pastebime, jog itin platus jų pasirinkimas rinkoje pirkėjams gerokai apsunkina įsigij...
Pradėję kaip smulkus šeimos verslas šiandien Irangarestoranams.lt yra didžiausia internetinė įrangos restoranams parduotuvė Lietuvoje, kurioje rasite aukščiausios kokybės maisto ga...
Kasmet į ugdymo įstaigų valgiaraščius atkeliauja vis daugiau reikšmingų pokyčių. Visų jų tikslas – užtikrinti sveikatai palankią vaikų mitybą, maisto saugą ir geriausią patiekalų ...
Savitarnos, arba dar kitaip žinomos kaip atleidimo linijos šiandien svarbios tiek komercinėje, tiek biudžetinių įstaigų veikloje. Pastebime, jog pastaruoju metu sulaukiame vis dau...
Profesionali šaldymo įranga yra neatsiejama restorano, kavinės ar kitos maitinimo įstaigos dalis. Visgi, siekiant užtikrinti saugų maisto produktų laikymą ir įrangos ilgaamžiškum...
Rodo nuo 1 iki 10 iš 110 (11 puslapių)