Baro reikmenys
Susiaurinkite paiešką
Baro reikmenys
Profesionalūs, modernūs ir teisingai parinkti baro reikmenys yra viena pagrindinių sąlygų, siekiant užtikrinti greitą ir kokybišką personalo darbą. Renkantis juos svarbu įvertinti jūsų baro tipą, jame gaminamų gėrimų meniu bei tai, kiek gaiviųjų bei karštųjų gėrimų ir kokteilių pagaminate per dieną. Atsakius į šiuos klausimus taps aišku į kokius prietaisų parametrus Jums svarbu atsižvelgti.Jūsų įstaigai svarbiausi baro reikmenys
Nors kiekvienas baras sudarytas iš skirtingų, mažų elementų, tačiau yra keletas pagrindinių įrenginių, be kurių sunku įsivaizduoti net ir pačią mažiausią įstaigą. Tai – baro trintuvai, sulčiaspaudės ir kavos aparatai. Na, o didelio klientų srauto sulaukiančioms įstaigoms būtini ir ledo generatoriai bei profesionalios poliravimo mašinos.
Baro trintuvas
Jei ieškote trintuvo (ang. blender), iš anksto apgalvokite kokių kokteilių gamybai jis bus naudojamas. Gaminant kokteilius su ledu, vertėtų atkreipti dėmesį, kad trintuvas būtų pritaikytas grūsti ledą. Jei Jūsų baras orientuojasi į kokteilių gamybą ir dienos metu jų gaminate daug, rinkitės galingesnį – nuo 220 iki 230 vatų galios – turintį prietaisą. Mažo galingumo trintuvas dirbs lėčiau ir greičiau perkais.
Sulčiaspaudė
Turbūt nesuklysime pasakydami, jog sveikos mitybos principų taikymas yra daugelio Jūsų klientų siekiamybė. Tad sultys ir žalieji kokteiliai šiandien yra beveik neatsiejama kiekvieno baro dalis. Leisdamiesi į sulčiaspaudės paieškas nuspręskite kokių vaisių sultis norėsite tiekti klientams. Sulčiaspaudės būna specializuotos – citrusiniams vaisiams – arba universalios, tinkamos skirtingoms vaisių rūšims spausti Jei nenorima apsiriboti tik citrusinių vaisių spaudimu, tuomet rekomenduojama atkreipti dėmesį, kad sulčiaspaudė būtų pritaikyta gaminti sultis ir iš kitų vaisių, daržovių ar žalumynų.
Kavos aparatas
Ieškodami kavos aparato įvertinkite kavos svarbą jūsų įstaigoje.Jei norima ją paruošti greitai ir nenaudoti tam daug žmogiškųjų išteklių, vertėtų rinktis automatinį kavos aparatą. Tokio tipo aparatai dažniausiai nebūna labai dideli. Atkreipkite dėmesį, ar kavos aparate įmontuota kavamalė ir automatinė pieno putos sistema. Jei jūsų įmonėje kava gaminama profesionaliai, nepamirškite pasirūpinti ne tik kavos aparatu, bet ir kavamale bei ąsočiu pienui plakti.
Ledo generatorius
Bare svarbu pasirūpinti ir ledo generatoriumi. Dažnai iškyla klausimas, kokį išsirinkti. Įvertinkite savo galimybes, t. y. kiek vietos jam galite skirti ir ar turėsite galimybę generatorių prijungti prie elektros maitinimo tinklo, vandentiekio ir kanalizacijos. ĮRANGA RESTORANAMS galite rasti dviejų tipų, skirtingų dydžių ledo generatorius. Vieni jų yra užpilamojo tipo, kurių našumas 12 kg arba 15 kg per parą. Kiti prijungiami prie kanalizacijos. Jų našumas svyruoja nuo 35 kg iki 89 kg per parą.
Poliravimo mašina
Bendraudami su barų personalu pastebime, jog viena pagrindinių – daugiausiai laiko ir pastangų atimančių – užduočių yra ideali indų švarą. Norint, kad indai ir įrankiai visuomet blizgėtų, pravartu pasirūpinti poliravimo mašina. ĮRANGA RESTORANAMS galite rasti dviejų tipų poliravimo mašinas – įrankių ir stiklo. Abiejų jų pagalba Jūsų stiklinės, įrankiai ir lėkštės per kelias minutes įgaus nepriekaištingą išvaizdą, o tam pasiekti reikės minimalių personalo pastangų.
Profesionalūs baro reikmenys Jūsų įstaigoje
Galiausiai, įrenginėdami barą, nepamirškite ir pačios smulkiausios įrangos, be kurios neįsivaizduojama nei vieno profesionalaus baro veikla. Kokteilių plaktuvai, baro sifonai, dozatoriai, atidarytuvai ir kitas smulkus baro inventorius – būtini baro atributai.
Na, o jei kyla klausimų kokią baro įrangą pasirinkti, nedvejokite susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kokią įrangą Jūsų bare pati tinkamiausia ir papasakosime kaip tinkamai ja naudotis. O mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS gali Jums padėti išsirinkti ne tik tinkamiausius įrenginius Jūsų barui, bet ir paruošti bei įgyvendinti visą Jūsų įstaigos technologinį projektą.