Tinklaraštis

Spiraliniai ir planetariniai mikseriai – kuo jie skiriasi?

Spiraliniai ir planetariniai mikseriai – kuo jie skiriasi?

Ieškote kokybiško mikserio savo kavinei, barui, restoranui ar kitai maitinimo įstaigai? Spiraliniai ir planetariniai mikseriai – tai dažniausiai komercinėse virtuvėse naudojami maišytuvai. Kuo skiriasi šie įrenginiai bei kada pravartu rinktis vieną, o kada kitą variantą pasakoja ĮRANGA RESTORANAMS komanda.

Planetariniai mikseriai

Standartinį planetarinį mikserį sudaro tvirtas metalinis korpusas, kuriame įtaisytas elektrinis variklis, nerūdijančio plieno dubuo ir maišymo šluotelės. Įprastai šio tipo mikseriai komplektuojami su plakimo šluotele, tešlos kabliu ir plokščiąja mentele, tačiau šie plakikliai taip pat gali būti naudojami su mėsos malimui skirtais priedais bei kitų tipų plakimo ar maišymo mentelėmis.

Pagrindinis planetarinių mikserių privalumas – jų universalumas. Kaip buvo minėta, šie prietaisai yra komplektuojami su antgaliais skirtingoms tešloms maišyti ir įvairiems gaminiams ruošti. Atitinkamai planetariniuose mikseriuose montuojami bent keli plakimo greičiai. Ši funkcija užtikrina, jog prietaisas bus naudingas pačių įvairiausių patiekalų gamybai – tešlos ruošimui, kiaušinių plakimui, padažų, glazūrų ir garnyrų gamybai bei kitų skystesnės konsistencijos patiekalų ruošimui.  

Dėl visų šių priežasčių planetariniai mikseriai yra tapę nepamainomais prietaisais tiek restoranuose, kavinėse ir kitose viešojo maitinimo įstaigose, tiek įvairaus tipo kepyklose ir cechuose.

ĮRANGA RESTORANAMS planetarinių mikserių asortimentą rasite ČIA.

Spiraliniai mikseriai

Kaip ir planetariniai mikseriai, spiralinės tešlos maišyklės taip pat susideda iš tvirto korpuso, nerūdijančio plieno dubens ir specialios, kietesnei tešlai maišyti skirtos spiralės. Įprastai šio tipo maišyklės turi du greičių lygius, užtikrinančius kokybišką tešlos paruošimą. Pasirinkus pirmąjį lygį, visos dubenyje esančios sudedamosios dalys sumaišomos į vientisą masę. O antrasis lygis skirtas sukurti kokybišką tešlos struktūrą.

Nors naudojant planetarinį mikserį taip pat galima išminkyti duonos, pyrago, bandelių ar kitą kietesnės konsistencijos tešlą, tačiau pasitelkus spiralinį mikserį, šis darbas atliekamas ženkliai greičiau ir kokybiškiau.

ĮRANGA RESTORANAMS spiralinių mikserių asortimentą rasite ČIA.

Kurį mikserį pasirinkti?

Maišytuvą rinkitės pagal jūsų įstaigoje gaminamų gaminių tipą. Jei ieškote įrangos kepyklai, nepamainomu pagalbininku virtuvėje taps spiralinis mikseris. Tačiau, jei nesispecializuojate išskirtinai kepinių gamyboje, rekomenduojame rinktis universalų planetarinį mikserį.

Tiesa, jei savo kepykloje gaminate pyragus, bandeles ir kitus tešlos gaminius su įdarais arba glazūromis, rekomenduojame pasirūpinti abiejų tipų įrenginiais.

Spiraliniai ir planetariniai mikseriai – ĮRANGA RESTORANAMS parduotuvėje

Ieškote kokybiškų ir profesionalių mikserių? Susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus jums kylančius klausimus, įvertinsime jūsų poreikius ir pateiksime išskirtinai jums tinkančių sprendimų pasiūlymą.

Daugiau naudingų patarimų ar specialių akcijų rasite mūsų:

Facebook.

Instagram.

m. programėlėje - ANDROID įrenginiuose.

m. programėlėje - APPLE įrenginiuose