Indų plovimo įranga

Susiaurinkite paiešką

Rodo nuo 1 iki 1 iš 1 (1 puslapių)

Profesionali indų plovimo įranga - vienas svarbiausių elementų, personalo laiką ir darbo našumą užtikrinti siekiančioje maitinimo įstaigoje. Rinkoje išskiriami trys pagrindiniai profesionalių indaplovių tipai - konvejerinės, pobarinės ir kupoliniai. Jų skirtumus pristato ĮRANGA RESTORANAMS komanda.

Konvejerinės indaplovės

Konvejerinio tipo indaplovės - tai prietaisai, sukurti didelės apimties maitinimo įstaigoms. Jų dėka Jūsų personalas vienu metu galės išplauti didelį kiekį įvairaus tipo indų, taip sutaupydami daug laiko ir pamiršdami virtuvės efektyvumą stabdantį plovimą rankomis. Lyginant su žemiau pateikiamomis kitomis indaplovių rūšimis, šios užima daugiausiai vietos, tačiau, kartu, užtikrina didžiausią našumą.

Renkantis konvejerinę indaplovę, svarbu įvertinti du parametrus. Pirma, tai temperatūra, kurios pagrindu atliekami plovimo veiksmai. Rinkoje siūlomos aukštos temperatūros pagrindu veikiančios indaplovės, kurioms naudojamas minimalus plovimo priemonių kiekis, arba žemesnės temperatūros įrenginiai, kuriuose indai dezinfekuojami specialių priemonių pagalba. Antra, atsižvelgdami į virtuvės išplanavimą, galite rinktis konvejerinio veikimo kryptį. Indaplovės gali veikti iš kairės į dešinę, arba iš dešinės į kairę.

Pobarinės indaplovės

Šio tipo indaplovės yra optimalus pasirinkimas mažai erdvės turinčioms, ar salės darbuotojų laiką taupyti norinčioms įstaigoms. Pagrindinis jų išskirtinumas yra tai, jog jos neužima daug vietos ir gali būti statomos lankytojų salėje, po baro erdve. Turėdami galimybę nešvarias stiklines, puodelius ar kitus indus plauti ir lengvai pasiekti savo darbo zonoje, Jūsų įstaigos barmenai ir baristos dirbs kur kas greičiau ir efektyviau.

Rinkoje siūlomos dviejų veikimo tipų pobarinės indaplovės. Tai aukšta temperatūra plaunantys, ir gerokai mažiau plovimo priemonių naudojantys prietaisai, bei žemesne temperatūra, tačiau plovimo procese daugiau priemonių naudojantys įrenginiai. Pastarųjų privalumas - mažesni energijos sunaudojimo kaštai. Įprastai vienu metu pobarinėje indaplovėje galima plauti vieną padėklą nešvarių indų. Plovimo trukmė - iki keleto minučių. 


Kupolinės indaplovės

Kupolines indaploves galima įvardinti kaip tarpinį variantą, tarp našumu išsiskiriančių konvejerinių bei vietą taupančių pobarinių indaplovių. Kupoliniai įrenginiai yra itin našūs, tačiau gana ne daug vietos virtuvėje užimantys prietaisai. Įprastai greta jų montuojami stalviršiai bei spaudiminiai dušai, sukuriantys sąlygas nešvarius indus sutvarkyti vienoje vietoje. Dėl greito veikimo ir didelio našumo, šio tipo įrenginiai tinka didžiosioms maitinimo įstaigoms.

Kaip ir pirmųjų dviejų indaplovių atveju, kupolinės indaplovės dezinfekciją gali užtikrinti dviem būdais - aukšta temperatūra arba didesniu plovimo priemonių kiekiu.

Profesionali indų plovimo įranga Jūsų įstaigoje

ĮRANGA RESTORANAMS siūlo platų asortimentą visų aukščiau paminėtųjų profesionalių indų plovimo įrenginių bei jų priedų. Atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir lūkesčius, mūsų komanda atrinks tik geriausius, kainos ir kokybės santykį atitinkančius sprendimus. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS parengs individualų Jūsų savitarnos linijos projektą.

Mūsų kontaktus rasite ČIA.