Prekybiniai šaldikliai

ŠALDIKLIS - VITRINA SD 46-

ŠALDIKLIS - VITRINA SD 46

0.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 0.00€

SD 92 Display Freezer

SD 92 Display Freezer

0.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 0.00€

Rodo nuo 1 iki 2 iš 2 (1 puslapių)

Jei turite barą, kavinę arba restoraną ir ieškote šaldiklio, prekybiniai šaldikliai su stiklinėmis durimis yra tinkamas pasirinkimas. Šie šaldikliai yra patogūs, juos nesudėtinga perkelti, taip pat jie nenaudoja daug energijos. 

Kur statyti prekybinį šaldiklį?

Svarbu nuspręsti, kur statysite šaldiklį. Prekybinį šaldiklį patartina statyti klientui matomoje vietoje, nes šaldiklyje, stiklinėmis durimis, produktai yra matomi ir traukia klientų dėmesį. Šie šaldikliai sukonstruoti taip, kad juose esantys produktai atrodytų estetiškai. Tokio tipo šaldikliai  yra gera marketingo priemonė.  Taip pat jie padeda sumažinti laiko resursus. Piko valandomis ateinantys pirkėjai gali matyti kokius šaldytus produktus parduodate, todėl barmenui nereikės apie tai pasakoti. Tačiau prekybinius šaldiklius patogu turėti ir restorano virtuvėje, stiklinės durys suteikia galimybę matyti kur sudėti skirtingo tipo produktai, taip sumažinamos laiko sąnaudos ir darbas virtuvėje vyksta greičiau.  

Kokį prekybinį šaldiklį pasirinkti?

Apgalvokite kokio dydžio ir kokių parametrų šaldiklio jūsų įmonei gali reikėti. Ar užteks vienų durų šaldiklio, o gal reikės dviejų arba net trijų durų šaldiklio? Taip pat apgalvokite kokios tipo durys – atidaromos ar slenkamos – tinkamesnės jūsų restoranui. ĮRANGA RESTORANAMS galite rasti vienų durų 42 litrų arba 92 litrų talpos šaldiklius. 

Nepamirškite, kad šiuose šaldikliuose įmontuotos reguliuojamos lentynos, todėl galėsite jas reguliuoti pagal produktų dydį. Taip sutaupysite vietos, nes tarp lentynų nereikės palikti tuščių tarpų.

Prekybiniai šaldikliai su stiklu viršuje

Didžiausias tokio tipo šaldiklių pliusas – didelė talpa. Šie šaldikliai gali talpinti nuo 110 litrų iki 567 litrų produktų. Šaldikliai tinkami laikyti didelius kiekius mėsos. Norint ilgai išlaikyti mėsą, ji turi būti laikoma 17°C arba žemesnėje temperatūroje, o prekybiniai šaldikliai su stiklu viršuje gali palaikyti žemą temperatūrą. 

Profesionalūs prekybiniai šaldikliai Jūsų virtuvėje

Sunku nuspręsti, kokį prekybinį šaldiklį pasirinkti? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savo įstaigos prietaisus. 

O esant poreikiui, mūsų technologinio projektavimo ekspertai HORECA SERVISAS pasirūpins Jūsų virtuvės technologinio projekto parengimu.

Mūsų kontaktus susisiekti galite rasti ČIA.