Vakuumatoriai

BEKAMERĖS VAKUUMINĖS PAKAVIMO MAŠINOS KITCHEN LINE PADĖKLAS PAKETAMS - 487x122x107 mm Hendi

BEKAMERĖS VAKUUMINĖS PAKAVIMO MAŠINOS KITCHEN LINE PADĖKLAS PAKETAMS - 487x122x107 mm

17.65€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 14.59€

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA BUDGET LINE Hendi

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA BUDGET LINE

72.59€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 59.99€

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ ASPIRACINĖ MAŠINA FRESH BUDGET LINE Hendi

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ ASPIRACINĖ MAŠINA FRESH BUDGET LINE

130.29€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 107.68€

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE Hendi

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA "KITCHEN LINE"

317.42€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 262.33€

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE Hendi

BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA "KITCHEN LINE"

343.31€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 283.73€

RINKINYS: BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE + PADĖKLAS-

RINKINYS: BEKAMERĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE + PADĖKLAS

356.68€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 294.78€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA

399.03€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 329.78€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA

509.30€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 420.91€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE SU ASPERACINE SISTEMA

758.03€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 626.47€

VAKUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 300-Hendi

VAKUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 300

780.58€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 645.11€

VAKUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 260-

VAKUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 260

911.34€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 753.17€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA "KITCHEN LINE"

951.46€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 786.33€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE

1,142.51€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 944.22€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE 38kg Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE 38kg

1,222.25€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,010.12€

KAMERINĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 410-Hendi

KAMERINĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA PROFI LINE 410

1,385.10€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,144.71€

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE 62kg Hendi

VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA KITCHEN LINE - KAMERINĖ PROFI LINE 62kg

1,408.27€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,163.86€

Vakumatorius Orved 315 Orved

Vakumatorius Orved 315

2,359.50€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,950.00€

Kamerinis vakumatorius 12 mc/h dviguba kamera Orved

Kamerinis vakumatorius 12 mc/h dviguba kamera

6,534.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 5,400.00€

Rodo nuo 1 iki 18 iš 18 (1 puslapių)

Vakuumatoriai

Vakuumatoriai yra profesionalūs prietaisai, kurių dėka visas oras yra greitai pašalinamas iš specialiai šiems prietaisams sukurtų ir pritaikytų maišų. Prietaiso tikslas – padėti Jums sukurti sąlygas gamyboje naudojamus produktus išlaikyti ilgiau šviežiais.

Maisto produktas

Įprastas produktų išsilaikymas (dienos)

Vakuumuotų produktų išsilaikymas (dienos)

Kepta mėsa

4-5

9-10

Žalia šviežia mėsa

2-3

9-10

Šviežia žuvis

2-3

7-8

Duona

1-2

8-10

Padažai/sriubos

2-3

10-15

Švieži vaisiai

4-8

14-18

 

Vakuumatoriai – kokį pasirinkti?

Norint suprasti kokie vakuumatoriai labiausiai atitinka jūsų poreikius, svarbu atsižvelgti į kelias ypatybes. Pirma, koks produktas bus vakuumuojamas? Antra,  koks jo dydis?

Išskiriami dviejų tipų vakuumatoriai – bekameriai ir kameriniai. Bekameriai vakuumatoriai yra pigesni ir kompaktiškesni, tačiau jie yra rankiniai, todėl proceso metu maišeliai turi būti laikomi rankomis. Kameriniai vakuumatoriai veikia automatiškai. Į jo vidų įdedamas maišelis, o vakuumatoriuje iš maišelio ištraukiamas oras. Yra ir tokių vakuumatorių, kurie pritaikyti ir rankiniam, ir automatiniam režimui.

Vakuumuoti skysčius – sriubas arba padažus – galima tik su kameriniu vakuumatoriumi.  Bekameris prietaisas orą  traukia išorėje, todėl į išorę gali būti ištraukiama ir dalis skysčių. Jei norima vakuumuoti nesustojant, ilgą laiko tarpą, taip pat patartina rinktis kamerinį vakuumatorių, jis gali supakuoti 100 ar daugiau maišelių nesustodamas. Tuo tarpu bekameris vakuumatorius dirbdamas ilgą laiką – kaista, dėl šios priežasties reikalingos pertraukos, o tai sulėtina darbo procesą.  

Vakuumatoriams naudojami maišeliai dažniausiai skirstomi į dvi rūšis – grublėtais paviršiais (gofruoti) ir lygiais paviršiais. Bekameriams vakuumatoriams naudojami maišeliai tik grublėtu paviršiumi, o kameriniuose vakuumatoriuose galima naudoti įvairaus tipo maišelius.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokio dydžio produktai bus vakuumuojami. Jei planuojama vakuumuoti didelius produktus, geriau rinktis vakuumatorių, kuriame yra gili kamera ir išgaubtas dangtis.

Sous-vide

Šis prancūziškas žodžių junginys reiškia „po vakuumu“. Tai maisto gaminimo metodas, kai vakuumatoriaus pagalba apsaugoto maisto maišelis įdedamas į lėtpuodį ir ruošiamas lėtuoju būdu, žemoje temperatūroje. Virimo temperatūra dažniausiai svyruoja nuo 55 iki 60 °C mėsai, šiek tiek aukštesnė daržovėms. Tikslas – maistą išvirti tolygiai, kad produkto vidus nebūtų žalias, o išorė perkepusi.  Taip paruoštas maistas nepraranda spalvos ir skonio, jis gali išbūti šviežias ilgiau nei įprastai.

ĮRANGA RESTORANAMS lėtpuodžių (cirkuliatorių) asortimentą galite rasti ČIA.

Profesionalūs vakuumatoriai Jūsų virtuvėje

Jei sunku nuspręsti, kuris vakuumatorius labiausiai atitinka jūsų poreikius, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus ir padėsime išsirinkti geriausią sprendimą Jūsų virtuvei.

Na, o esant poreikiui, mūsų technologinio projektavimo ekspertai HORECA SERVISAS pasirūpins Jūsų virtuvės technologinio projekto parengimu. Jų kontaktus rasite ČIA.