Baro saldytuvai
Baro šaldytuvai - privalomi įrenginiai kiekviename bare. Juk klientai atėję į Jūsų barą visuomet tikisi gauti maloniai atšaldytus gėrimus!
Rinkoje yra keletas skirtingų barų šaldytuvų tipų, kurie gali būti aktualūs Jūsų barui. Prieš rinkdamiesi baro šaldytuvą, turite apsvarstyti savo įstaigos galimybes ir taip nuspręsti, koks šaldytuvas Jums būtų tinkamas. Jei savo įstaigoje tiekiate alų arba vyną, turėtumėte pasirūpinti specializuotais šaldikliais, skirtais būtent šiems gėrimams.
Baro šaldytuvai ir jų dydis
Baro šaldytuvo pasirinkimas nedaug kuo skiriasi nuo klasikinio šaldytuvo pasirinkimo. Pagrindinis dalykas, kurį reikėtų apsvarstyti renkantis barui tinkamą šaldytuvą yra jo dydis. Numatykite, kiek vietos šaldytuvui galite skirti. Dažnai baro erdvės būna mažos, todėl nusipirkę per didelį šaldytuvą kursite diskomforto jausmą ir gadinsite baro estetiką. Sprendimas šiai problemai spręsti – turėkite du šaldytuvus. Vieną rinkitės didelį, kurį galėsite laikyti sandėlyje, o kitą mažą, kuris bare neužims daug vietos, tačiau visuomet šalia savęs baro darbuotojai turės pagrindinius šaltuosius gėrimus. Mažajam šaldytuvui ištuštėjus, galėsite greitai jį papildyti gėrimais iš didžiojo šaldytuvo ir taip savo klientams visuomet patieksite šaltus gėrimus.
Temperatūra
Kitas svarbus dalykas į kurį turėtumėte atkreipti dėmesį rinkdamiesi šaldytuvą yra temperatūros intervalas. Daugumos šaldytuvų temperatūra dažniausiai svyruoja apie 2 °C. Jei prekiaujate vynu, tiek raudonam, tiek baltam vynui, tokia temperatūra yra per žema. Ideali temperatūra laikyti vyną yra 7-12 °C. O alaus laikymo temperatūra priklauso nuo jo rūšies. Todėl patartina rinktis šaldytuvą su skaitmeniniu temperatūros reguliatoriumi, tuomet visuomet galėsite sekti šaldytuve esančią temperatūrą ir ją greitai koreguoti.
Kokį baro šaldytuvą pasirinkti?
Dažniausiai šaldytuvai gaminami iš plastiko arba iš nerūdijančio plieno. Plastikiniai šaldytuvai yra pigesni, tačiau jie ne visada yra tinkamiausias pasirinkimas komerciniam naudojimui. Barams, kavinėms arba restoranams patariama rinktis nerūdijančio plieno šaldytuvus. Nors jų kaina didesnė, tačiau jie ilgaamžiškesni, tvirtesni ir taupantys energiją.
Taip pat rinkdamiesi baro šaldytuvą, atkreipkite dėmesį ir į šaldytuvo duris. Stiklinės durys suteiks galimybę visuomet matyti kiek ir kokių gėrimų turite. O stumdomos durys padės taupyti vietą bare, taip pat jos atsidaro greičiau, todėl esant piko valandoms, sutaupysite laiko.
Profesionalūs baro šaldytuvai Jūsų įstaigoje
Jei kyla klausimų, susijusių su baro šaldytuvų pasirinkimu, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jūsų klausimus ir padėsime išsirinkti labiausiai Jūsų poreikius tenkinančius produktus.
O mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS gali Jums suteikti ne tik konsultacijas, bet ir padėti įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą. Mūsų kontaktus galite rasti ČIA.