Mėsos apdirbimo įranga
Susiaurinkite paiešką
Mėsos apdirbimo įranga ir jos atrankos kriterijai – tema,
aktuali tiek maitinimo įstaigoms, tiek mėsos cechams, prekybos centrams,
viešbučiams, mokyklų ir ligoninių virtuvėms. Atsižvelgiant į išvardintų įstaigų
poreikius, ĮRANGA RESTORANAMS komanda sukomplektavo šešių mėsos apdorojimui
svarbiausių įrenginių asortimentą. Papildę jais savo gamybos cechą ar virtuvę,
Jūs galėsite būti ramūs, jog Jūsų gaminami patiekalai susideda tik iš kokybiškų
žaliavų, o apdorojimo metu nebuvo paveikti kokybę žalojančiais elementais.
Maisto apdirbimo įranga ir jos atrankos kriterijai
Turbūt sutiksite, jog pagrindinės mėsos apdirbimo užduotys
yra porcijavimas, nukaulinimas, malimas, minkštinimas ir prieskoniavimas bei formavimas.
Visiems šiems darbams atlikti sukurti profesionalūs ir rinkoje savo vertę jau įrodę
prietaisai. Tai – mėsmalės, mėsos purentuvai, dešrų kimštuvai, faršo maišyklės,
kaulų pjūklai ir hamburgerių formavimo aparatai.
Į ką atkreipti dėmesį juos renkantis?
Mėsmalės
Įvertinkite įrenginio našumą ir komplektaciją. Efektyviam
darbui rekomenduojama rinktis profesionalias mėsmales, per valandą galinčias
sumalti bent kelis šimtus kilogramų mėsos. Taip pat, atkreipkite dėmesį, jog
komplektacijoje būtų Jums tinkamo stambumo-plonumo sieteliai bei kiti Jūsų
veiklai būtini mėsmalės priedai.
Mėsos purentuvai
Mėsai suminkštinti ir gerai išmarinuoti sukurti purentuvai
gali būti dviejų tipų – mechaniniai ir automatiniai. Pirmuoju atveju Jūs
sutaupysite finansinių išteklių, tačiau turėsite įdėti kur kas daugiau fizinių
pastangų ir laiko ilgainiui. Nors išsiskiriantys gerokai didesne kaina,
automatiniai mėsos purentuvai nuo Jūsų personalo pečių nuims reikšmingą mėsos
paruošimo darbų dalį.
Dešrų kimštuvai
Renkantis šiuos prietaisus svarbiausia atkreipti dėmesį į
įrenginio talpą ir komplektacijoje esančių cilindrų dydį. Įprastai galite
rinktis nuo vos kelis litrus mėsos vienu kartu talpinančių prietaisų iki didžiųjų,
dešimtis litrų maltos mėsos kemšančių įrenginių. Kiekvienas jų komplektacijoje
turi nuo kelių iki keleto skirtingo diametro cilindrų, leidžiančių išgauti
skirtingus gamybos rezultatus. Tinkamiausią Jums reikėtų pasirinkti atidžiai
įvertinus įprastus Jūsų įstaigos gamybos pajėgumus.
Faršo maišyklės
Lengvai, greitai ir tolygiai išmaišyti faršą leidžiančios
automatinės maišyklės tarpusavyje skiriasi dydžiu ir galingumu. Juose vienu
kartu gali suktis nuo kelių dešimčių iki kelių šimtų faršo. Kaip ir aukščiau
minėtųjų prietaisų atveju, maišykles reikėtų rinktis įvertinus įprastai ruošiamo
faršo kiekius.
Kaulų pjūklai
Šie prietaisai sukurti ne tik kaulams, bet ir kitiems itin
kieta konsistencija išsiskiriantiems produktams supjaustyti ir suporcijuoti.
Renkantis juos, atkreipkite dėmesį į peilio išmatavimus ir pjovimo storį bei
ilgį. Tai įvertinkite pamatavę įprastai apdorojamų žaliavų dydį.
Hamburgerių formavimo aparatai
Mėsos paplotėliams porcijuoti ir formuoti sukurti aparatai
gali būti rankiniai arba automatiniai. Kaip ir aukščiau minėtųjų purentuvų atveju,
rankiniai leis sutaupyti finansinių išteklių, tačiau sukurs gerokai mažiau
efektyvumo, nei mechaniniai. Jums tinkamiausią sprendimą rekomenduojame
pasirinkti atsižvelgiant į Jūsų įstaigos gamybos pajėgumus.
Maisto apdirbimo įranga pagal Jūsų poreikius
Ieškote aukščiau išvardintų įrenginių, tačiau vis tiek
nesate tikri, kuris iš jų Jums tinkamiausias? Susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS
komanda! Padėsime
išsirinkti Jums tinkamiausius įrenginius ir supažindinsime su teisinga jų
priežiūra.
Na, o mūsų technologinio projektavimo komanda HORECA SERVISAS padės paruošti Jūsų
cecho ar virtuvės projektą bei jį tinkamai įgyvendinti.