Kepyklų įranga

Susiaurinkite paiešką


Kepyklų įranga 

Profesionali konditerinių produktų gamyba neatsiejama nuo aibės įvairių įrenginių bei įrankių. Krosnys, kepimo skardos ir tešlos talpyklos, smulkieji konditeriniai antgaliai, maišai ir formelės - tik maža dalis jų. Pirmasis žingsnis efektyviam įstaigos virtuvės darbui planuoti yra tinkamai sukomplektuota pagrindinė gamybinė įranga. 

Gamybinė kepyklų įranga 

Kepyklų projektavimas ir sklandi veikla prasideda nuo įrangos, užtikrinsiančios paprastus personalo darbo procesus ir trumpą gamybos laiką. Tarp pagrindinių našią veiklą užtikrinančių kepyklų įrenginių galima išskirti keturis pagrindinius – konditerines krosnis, tešlos maišykles, tešlos kildinimo kameras ir jos minkymo mašinas.

    Konditerinės kepimo krosnys

Konditerinės krosnys išlaiko visas gerąsias gastronominių konvekcinių krosnių savybes. Tai – trumpesnis kepimo laikas, pažangi vėdinimo sistema, kepimo funkcijų įvairovė. Tad kokie jų skirtumai? Kepyklų konvekcinėse krosnyse įprastai naudojamos 600x400 mm kepimo skardos, kai tuo tarpu gastronominėse - GN 1/1 standartas. 

    Tešlos maišyklės

Kepyklų įranga neįsivaizduojama be profesionalios tešlos maišyklės. Tai įrenginys, sukuriantis sąlygas vienu metu pagaminti net keliasdešimt litrų tešlos. O svarbiausia – su minimaliomis personalo pastangomis! Automatizuotas įrenginių veikimas užtikrina, kad tešlos konsistencija būtų tokia, kokios reikalauja gamybos procesas. 

    Tešlos kildinimo kameros

Kepyklos virtuvėje integravus tešlos kildinimo kameras, Jūs galėsite pamiršti varginantį ir daug laiko atimantį tešlos parengimo procesą. Įprastai šie prietaisai turi integruotą termostatą temperatūrai reguliuoti ir drėkinimo garais funkciją. Uždarius dureles ir nustačius reikiamus parametrus, be jokios papildomos priežiūros tešla išliks šviežia bei bus lengvai paruošta kepimui. Tiesa, nors pagrindinė įrenginio paskirtis yra tešlos kildinimas, dėl patogios savo formos jis gali būti naudojamas ir kaip stovas konvekcinėms krosnims.

    Tešlos minkymo mašinos

Komplektuojant kepyklų įrangą svarbu pasidomėti ir tešlos minkymui skirtais prietaisais. Turbūt sutiksite, jog šis procesas - vienas labiausiai varginančių konditerijos gamybos etapų. Specialiai profesionaliai virtuvei sukurtos kočiojimo mašinos ne tik nuima šią naštą nuo virtuvės personalo pečių, bet ir užtikrina, jog tešla visada bus norimo storio ir dydžio. 

Kepyklų įranga Jūsų įstaigoje

Turite klausimų, susijusių su kepyklų įranga? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savo įstaigos prietaisus. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS visada pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų ugdymo įstaigos projektą.