Virimo katilai
Virimo katilai
Kaip efektyviai išvirti didelį kiekį sriubos ar košės? Tai
klausimas, ypač aktualus ugdymo, ar kitoms, didelius kiekius patiekalų vienu
kartu gaminančioms maitinimo įstaigoms. Atsakymas į jį – didieji virimo
katilai.
Jie gali būti skirstomi į paprastuosius – kiekvienam iš mūsų puikiai pažįstamus
– didelio tūrio puodus, arba – pusiau automatinius virimo katilus.
Didieji puodai
Renkantis puodą pirmiausia reikia nuspręsti, kokia talpa
Jums reikalinga. Įvertinkite, kokį maisto kiekį dažniausiai gaminate, ir
atsisakykite mito, jog didesnis puodas visuomet bus geriau. Prisiminkite, jog
kuo didesnis puodas, tuo jis sunkesnis. O mažai naudojami jie užima daug Jūsų
virtuvės vietos.
Kitas svarbus elementas yra puodo forma. Dažniausiai
viešosiose maitinimo įstaigose naudojami aukšti puodai, nors sriuboms gaminti
tinkamesni žemi ir platūs. Pastaruosiuose esantį maistą kur kas lengviau
maišyti.
Atkreipkite dėmesį iš kokios medžiagos Jūsų pasirinktas
puodas pagamintas. ĮRANGA RESTORANAMS siūlo puodus pagamintus iš nerūdijančio
plieno, aliuminio arba ketaus. Nerūdijančio plieno puodai yra ilgaamžiai. Iš
aliuminio pagaminti puodai yra lengvi ir pasižymi dideliu šilumos laidumu. Taip
pat yra puodų, kurių gamybai naudojamas ir nerūdijantis plienas, ir aliuminis.
Tokie puodai turi trigubą termodifuzinis „sumuštinio“ tipo dugną (nerūdijantis
plienas / aliuminis / nerūdijantis plienas). Taip susiderina puodų iš
nerūdijančio plieno magnetines savybes ir puikus aliuminio šilumos perdavimas. Ketaus
puodai yra sunkūs, tačiau jie pasižymi ilgaamžiškumu. Šie puodai šyla lėtai,
tačiau įkaitę ilgai išlaiko šilumą, todėl puikiai tinka intensyviam naudojimui.
Svarbu atkreipti dėmesį ir į puodo rankenas. Rinkitės puodą su platesnėmis rankenomis, kurios yra tvirtai pritvirtintos kniedėmis arba varžtais. Patartina rinktis tokį puodą, kurio rankenos yra neįkaistančios, taip išvengsite nelaimingų atsitikimų darbo vietoje.
Visą ĮRANGA RESTORANAMS puodų asortimentą galite rasti ČIA.
Virimo katilai
Virimo katilai naudingi tose
vietose, kur gaminami dideli kiekiai sriubų arba troškinių. Maitinimo įstaigoje
virimo katilai palengvina darbą ir padidina jo našumą. Katilai būna trijų rūšių
– dujiniai, elektriniai arba dujiniai-elektriniai. ĮRANGA RESTORANAMS galite
rasti MBM S.r.l. 100 litrų elektrinį
virimo katilą, pagamintą iš nerūdijančio plieno, su įtaisytu skysčio išleidimo
kranu.
Na, o susisiekus individualiai ir
įvertinus Jūsų įstaigos poreikius, galime pasiūlyti virimo katilą, kuris bus tinkamiausias
sprendimas būtent Jūsų įstaigai.
Profesionalūs virimo katilai Jūsų įstaigoje
Jei kyla klausimų, susijusių su
puodų arba virimo katilų pasirinkimu, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS
komanda. Atsakysime į visus Jūsų klausimus ir padėsime išsirinkti labiausiai
Jūsų poreikius tenkinančius produktus.
Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS Jums suteiks ne tik konsultacijas, bet ir padės įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą.