Baro inventorius

Susiaurinkite paiešką

2 DALIŲ DALYTUVAS BARUI 0,8ltr. Hendi

2 DALIŲ DALYTUVAS BARUI 0,8ltr.

4.33€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3.58€

DŽIGERIS Hendi

DŽIGERIS

4.66€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3.85€

2 DALIŲ DALYTUVAS BARUI 0,8ltr. Hendi

2 DALIŲ DALYTUVAS BARUI 0,8ltr.

7.26€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 6.00€

VARINĖ MATAVIMO MENZŪRĖLĖ (DŽIGERIS), BAR UP, 25/50ML, ø43x(H)110mm-Hendi

VARINĖ MATAVIMO MENZŪRĖLĖ (DŽIGERIS), BAR UP, 25/50ML, ø43x(H)110mm

8.41€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 6.95€

VARINĖ MATAVIMO MENZŪRĖLĖ (DŽIGERIS), BAR UP, 25/50ML, ø42x(H)86mm-Hendi

VARINĖ MATAVIMO MENZŪRĖLĖ (DŽIGERIS), BAR UP, 25/50ML, ø42x(H)86mm

8.95€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 7.40€

TALPA SUDEDAMOSIOMS DALIMS SU 6 SKYRIAIS-Hendi

TALPA SUDEDAMOSIOMS DALIMS SU 6 SKYRIAIS

22.99€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 19.00€

TALPA SUDEDAMOSIOMS DALIMS-

TALPA SUDEDAMOSIOMS DALIMS

29.04€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 24.00€

Baro konteineris gėrimų priedams, Bar up, 5 konteineris, 375x140x(H)90mm-Hendi

Baro konteineris gėrimų priedams, Bar up, 5 konteineris, 375x140x(H)90mm

35.25€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 29.13€

Rodo nuo 1 iki 8 iš 8 (1 puslapių)

Baro inventorius

Turbūt sutiksite, jog kokteilių kultūra bei kokteilių entuziastų skaičius šiandien sparčiau auga ir vystosi. Atitinkamai, vis didesnę svarbą įgauna ir baro inventorius. Siekdami išlaikyti esamus klientus ir pritraukti naujų, turite pasirinkti Jūsų baro darbo specifiką atitinkantį inventorių, kuris padės užtikrinti baro kokybę.

Kokteilių plaktuvai

Kokteilių plaktuvas – vienas svarbiausių įrankių kiekviename bare. Yra išskiriamos trys pagrindinės kokteilių plaktuvų rūšys – Bostono, prancūziškas bei cobbler plaktuvas.

·        Bostono plaktuvai populiariausi tarp profesionalių barmenų. Šie plaktuvai susideda iš dviejų dalių – stiklinės ir nerūdijančio plieno, jie užtikrina greitą kokteilių gaminimą ir pasižymi didele talpa –  vienu metu galima suplakti daugiau nei vieną kokteilį, taip pat dėl paprastos formos, juos lengva plauti. Šie plaktuvai nerekomenduojami pradedantiesiems barmenams, kadangi neturint įgūdžių stiklinė plaktuvo dalis gali būti gana greitai sudaužoma.

·        Pasaulyje, o taip pat ir Lietuvoje, labiausiai paplitę yra cobber tipo plaktuvai. Šiuos plaktuvus galima rasti tiek baruose, tiek kokteilių entuziastų namuose. Jie susideda iš trijų dalių – metalinio korpuso, siaurėjančio dangtelio ir koštuvo. Vis dėlto, profesionalai dažniausiai nesirenka cobber tipo plaktuvų, kadangi gaminti kokteilį su šiuo plaktuvu užtrunka ilgiau, nei su Bostono plaktuvu.

·        Prancūzišką plaktuvą Lietuvos baruose išvysime itin retai. Nors jis stilingas, lengvai valomas, tačiau šio plaktuvo kaina didžiausia,  o suplakti kokteilį su juo užtrunka ilgiau nei su Bostono tipo plaktuvu.

Kiti baro priedai

Siekiant teikti kuo kokybiškesnes paslaugas, itin svarbu pasirūpinti ir smulkiaisiais baro priedais – baro šaukštu, koštuvu, menzūrėle.

·        Baro šaukštas naudingas ne tik kokteiliams maišyti. Šis įrankis gali būti naudojamas mažiems kiekiams pamatuoti (šaukšto talpa dažniausiai būna 5 g), sluoksniniams gėrimams gaminti, taip pat, jei įsigysite šauktą su metaliniu antgaliu, jį galėsite naudoti kaip grūstuvą.

·        Jei pasirinkote dviejų dalių plaktuvą (Bostono arba prancūzišką), Jums būtinai reikės ir koštuvo. Neturint šio įrankio, kokteiliai jūsų bare nebus švarūs, juose klientai gali rasti vaisių sėklų, žievelių. Koštuvų skylučių dydis ir kiekis priklauso nuo to, kokio tipo kokteilį planuojate gaminti.

·        Siekiant preciziškai pagaminti kokteilius, būtina turėti ir dviejų dalių menzūrėlę. Lietuvoje šis įrankis dažniausiai būna 40 ml ir 20 ml talpos.

Profesionalus baro inventorius Jūsų įstaigoje

Jei kyla klausimų apie baro inventorių, nedvejodami susisiekite su ĮRANGA RASTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jums iškilusius klausimus ir patarsime, koks baro inventorius geriausiai atitinka Jūsų verslo ypatumus. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS gali jums padėti išsirinkti ne tik tinkamiausius  įrenginius Jūsų barui, bet ir paruošti bei įgyvendinti visą Jūsų įstaigos technologinį projektą.