Daržovių apdirbimo įranga
Susiaurinkite paiešką
Daržovių apdirbimo įranga - tai viena praktiškiausių įrenginių grupių maitinimo įstaigose. Be daržovių apdirbimo profesionalioje virtuvėje nepraeina nei viena diena. Tad, siekiant užsiimti maisto gamyba, o paruošiamuosius darbus palikti nuošalyje, virtuvės įrangos sąrašą pravartu praplėsti pagrindiniais šio tipo prietaisais. Jūsų patogumui, ĮRANGA RESTORANAMS komanda išskyrė ir žemiau pateikia praktiškiausius iš jų.
Daržovių pjaustyklės
Tiek Jūs, tiek mes puikiai žinote, jog daržovių lupimas, pjaustymas ir kito tipo apdorojimas atima reikšmingą dalį laiko, kurį praleidžiate norėdami pagaminti patiekalą. Namų sąlygomis daržovių ruošimas gali būti ir maloniu užsiėmimu. Tačiau ruošiant daržoves dideliam žmonių skaičiui, tai tampa varginančia ar net - pavyzdžiui, rankas - žalojančia veikla.
Norėdami padėti Jums užtikrinti, kad salotų, sriubų, troškinių ar kitų karštųjų patiekalų gamyba užtruktų kuo trumpiau, ĮRANGA RESTORANAMS komanda daržovių pjaustykles išskiria kaip vieną pagrindinių virtuvės įrenginių.
Šie prietaisai suteikia galimybę vienu metu supjaustyti didelį kiekį daržovių. Dėka skirtingų pjaustymo diskų, produktai gali būti pjaustomi pasirinkta forma ir dydžiu. Platus šių įrenginio priedų pasirinkimas virtuvės personalui leidžia greitai ir paprastai daržoves susmulkinti iki pasirinkto dydžio.
Priklausomai nuo pjaustymo disko daržovės gali būti susmulkintos kubeliais, šiaudeliais, juostelėmis ar kita, maisto gamyboje naudojama forma.
Atkreipkite dėmesį į:
- Pjaustymo diskus. Įvertinkite kiek skirtingų pjaustymo formų reikalinga Jūsų virtuvės gamybos procese. Jei norite geriau susipažinti su šio tipo įranga kviečiame žiūrėti mūsų komandos parengtą Maxima Holland pjaustyklės apžvalgą.
- Angas daržovėms sudėti. Atsižvelgiant į daržovių pjaustymo kiekius, įvertinkite kokio dydžio įrenginys yra optimalus Jūsų virtuvei.
Bulvių ir kitų daržovių valymo mašina
Tai daržovių apdirbimo įranga, kuri tamps puikiu priedu, greta aukščiau minėtųjų daržovių pjaustyklių. Tai įrenginys, kuris ypatingai svarbus lietuviškoje virtuvėje, kur bulvės - neatsiejamas produktas daugumos patiekalų gamyboje.
Kaip ir daržovių atveju, našumą užtikrinanti bulvių ir kitų daržovių skutimo mašina svarbi laiko taupymo prasme. Su minimaliomis personalo pastangomis šis įrenginys per valandą gamybai gali paruošti gerokai daugiau nei 100 kilogramų bulvių, morkų ar burokėlių. Tai per šį laiką virtuvės personalui leis nudirbti kitus maisto gamybai būtinus darbus. Taip pat, valymo mašinos užtikrins personalo saugą bei padės išvengti turbūt monotoniškiausio kasdienio virtuvės darbo.
Atkreipkite dėmesį į:
- Našumą. Renkantis prietaisą svarbu įvertinti kiek daržovių virtuvėje planuojama nuvalyti kasdien.
Daržovių apdirbimo įranga kelia daugiau klausimų?
Daržovių apdirbimo įranga ir jos komplektavimas kelia daugiau klausimų? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savo daržovių apdirbimo įrangą. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų ugdymo įstaigos projektą.
Susisiekite jau dabar! Mūsų kontaktus rasite čia.
Bendraukime socialiniame tinkle Facebook.