Straipsniai
Norite, jog jūsų restorano klientai mėgautųsi kokybišku ir tinkamai išlaikytu vynu? Vyno šaldytuvai – įrenginiai, apie kuriuos turite pagalvoti.  Na, o jei kyla klausimų, į k...
Didelės elektros arba vandens sąnaudos – problema, kuri kelia sunkumus ne tik restoraną išlaikantiems asmenims, bet kartu daro neigiamą įtaką mus supančiai aplinkai ir klimatui....
Ieškote profesionalios kepimo formos, tačiau sunku išsirinkti tinkamiausią? ĮRANGA RESTORANAMS komanda išanalizavo populiariausių kepimo formų privalumus ir trūkumus ir pateikia ...
Blenderiai – nepamainomi prietaisai, norint susmulkinti, suplakti ar sutrinti įvairius maisto produktus, vaisius ir daržoves, gėrimus ar net ledą. Tinkamai pasirinktas įrenginys ...
Šviežiai spaustos sultys - neatsiejama pusryčius bei kokteilius tiekiančių restoranų, kavinių ar barų meniu dalis. Jei savo maitinimo įstaigoje vis dar neturite citrusinių vaisių ...
Indukcinės viryklės – vienas pažangiausių ir inovatyviausių virtuvės technikos atradimų, leidžiantis maistą gaminti greičiau, saugiau bei ekonomiškiau. Tiesa, šie įrenginiai vis...