Straipsniai
NERONE konvekcinės krosnys - tiek konditerijai, tiek gastronomijai! Tai mums patvirtina mūsų klientė Ilona Juciūtė-Čibirkienė, kurios virtuvėje vos per mėnesį ši 7 skardų konvekcin...
Baro įranga - tai tema, apie kurią kalbėti galime nesustojant. Dar rudens pradžioje esame skyrę dėmesio aptarti pagrindines baro organizavimo taisykles ir svarbiausią baro įrangą, ...
Naujuosius metus pradedame sandėlio valymu ir skelbiame pasiūlymą, aktualų kiekvienai atsinaujinti norinčiai maitinimo įstaigai, cechui ar kaimo turizmo sodybai. Keliolika skirting...
Klaidinga manyti, jog profesionali mėsos apdirbimo įranga būtina tik žaliavų tiekimu užsiimantiems mėsos cechams. Siekiant užtikrinti aukštą gaminamų mėsos patiekalų kokybę maitini...
Gruodžio viduryje ĮRANGA RESTORANAMS lankėsi Kauno mokykloje-darželyje ŠVIESA. Čia kartu su skirtingų Kauno darželių virtuvės personalu ir VšĮ SVEIKATAI PALANKUS vadove Ramint...
Profesionali virtuvės įranga ir sveikatai palankus meniu - tai bene aktualiausios temos šiandieninėje ugdymo įstaigos virtuvėje. Tad, besiruošdami artėjančiam praktiniam „Konv...