Tinklaraštis

    Šaldymo įranga yra neatsiejamos kiekvieno restorano, kavinės, baro ar kito viešojo maitinimo įstaigos dalis. Restoraninių šaldytuvų asortimentą sudaro tiek ...
    Nerūdijančio plieno gaminiai sudaro kiekvienos profesionalios virtuvės pagrindą. Ir tai visai nenuostabu! Tai itin patvari, lengvai valoma ir puikiai atroda...
Įrangarestoranams supažindina jus su vandens minkštintojo instrukcija. Joje pateikiamos taisyklės būtinos naudoti kiekvienoje profesionalioje virtuvėje.Didelė dalis Lietuvos vanden...
Nuo šių metų sausio 1 d. įsigaliojusios naujos mitybos taisyklės, įpareigojo modernizuoti biudžetinių įstaigų virtuvės įrangą. Dėl sumažintos kalorijų normos visoms ugdymo įstaigom...
Vienas iš projektų, kuriuos paskutiniu metu vykdė ĮRANGA RESTORANAMS - jaukios, Vilniuje įsikūrusios „AliSson skanėstai“ kepyklos įrengimas. Praleidome nuostabų laiką pad...
Renkantis profesionalios virtuvės įrangą svarbu pradėti nuo būsimos maitinimo įstaigos poreikių ir pajėgumų įvertinimo. Jūsų meniu ir Jūsų restorano ar kavinės dydis lemia tai, kok...
Kebabinės yra vienas iš labiausiai paplitusių greito maisto įstaigų tipų Lietuvoje. Pirmosios kebabinės mūsų šalyje pasirodė Klaipėdoje, tačiau dabar didžiausi jų kiekiai yra ne ti...
Maisto sauga - bene aktualiausia ir daugiausiai grėsmių ugdymo įstaigų virtuvėse kelianti tema. Siekiant išvengti apsinuodijimo protrūkių, ugdymo įstaigų valdytojams svarbu įvertin...
Nuo šių metų pradžios Maisto ir veterinarijos tarnyba ėmėsi teigiamų pokyčių ugdymo įstaigų virtuvėse. Griežtesni mitybos plano reikalavimai verčia atnaujinti neretai kelis dešimtm...
Ankstesniuose straipsniuose aptarę Jūsų įstaigai svarbiausius virtuvės prietaisus bei maisto saugą užtikrinančią įrangą, šiandien norime pakviesti pasidomėti kaip turėtų būti kompl...
Rodo nuo 1 iki 10 iš 146 (15 puslapių)