Tinklaraštis

Virtuvės įranga biudžetinėse įstaigose: išskirtinis ĮRANGA RESTORANAMS pasiūlymas

Virtuvės įranga biudžetinėse įstaigose: išskirtinis ĮRANGA RESTORANAMS pasiūlymas

Nuo šių metų sausio 1 d. įsigaliojusios naujos mitybos taisyklės, įpareigojo modernizuoti biudžetinių įstaigų virtuvės įrangą. Dėl sumažintos kalorijų normos visoms ugdymo įstaigoms, tiek mokyklos, tiek vaikų darželiai privalo sudaryti naują – sveikatai palankų – valgiaraštį. Pagal Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos reikalavimus, valgiaraščių pagrindu turi tapti garuose virtas arba su jais keptas maistas.

Įstatymų pokyčiai ugdymo įstaigas verčia atnaujinti ne tik valgiaraštį, bet ir pasenusią virtuvės įrangą. Savo ruožtu, įvertindama ribotas valstybinių įstaigų biudžeto galimybes, naujuosius mitybos reikalavimus bei plačią įrenginių pasiūlą, ĮRANGA RESTORANAMS komanda ėmėsi surinkti ir parengti išskirtinius pasiūlymus biudžetinių įstaigų virtuvėms.

Virtuvės įranga moderniose ugdymo įstaigose

Kaip ir kiekvienoje profesionalioje virtuvėje, biudžetinių įstaigų gamybos procesuose svarbu efektyvus ir našus darbas. Tai užtikrinti gali tik pajėgi ir moderni virtuvės įranga. Našios tešlos maišyklės, daržovių pjaustymo, bulvių skutimo bei mėsos malimo mašinos, pažangios ir greitą darbą užtikrinančios indukcinės viryklės, talpūs nerūdijančio plieno korpuso šaldytuvai - visa tai ir dar daugiau turėtų būti kiekvienos modernios biudžetinės įstaigos virtuvės dalis.

Tiesa, svarbiausiu aspektu komplektuojant ugdymo įstaigų virtuves tampa sveika mityba. Remiantis naujosiomis Maisto ir veterinarijos tarnybos taisyklėmis, vaikų mitybos plano pagrindu turi tapti garuose gamintas maistas. Tad, atitinkamai, biudžetinių įstaigų virtuvių modernizavimas turi prasidėti nuo profesionalios konvekcinės krosnies įsigijimo. 

Išskirtiniai ĮRANGA RESTORANAMS pasiūlymai biudžetinių įstaigų virtuvėms

Puikiai žinome, jog biudžetinių įstaigų virtuvės modernizavimą riboją keletas esminių veiksnių. Tai biudžetas, plati ir neretai klaidinanti įrangos pasiūla bei dar ne vieną klausimą keliančios naujosios mitybos plano taisyklės. Šie veiksniai lemia esminį jums kylantį klausimą: kokius įrenginius pasirinkti, siekiant sutilpti į ribotas finansines galimybes, tačiau išpildyti naujųjų taisyklių reikalavimus?

Atidžiai išanalizavusi valstybinių (ypač - ugdymo) įstaigų poreikius ir galimybes, ĮRANGA RESTORANAMS komanda parengė išskirtinius virtuvės įrangos pasiūlymus. Jų pagrindą sudaro tinkamas funkcijas ir geriausią kainą rinkoje turinčios konvekcinės krosnys, daržovių pjaustymo ir valymo mašinos, mėsos apdirbimo bei kiti mitybos planui aktualiausi įrenginiai. 

Tačiau pasiūlymas yra geras tik tuomet, kuomet jis pritaikytas individualiems įstaigos poreikiams atitikti. Kreipkitės į ĮRANGA RESTORANAMS komanda, ir per 3 darbo dienas mes jums pateiksime detalų, jūsų įstaigos poreikius atitinkantį, geriausią kainos ir kokybės pasiūlymą. Ir tai ne viskas! Mūsų projektuotojai bei montuotojai jį pritaikys ir nuo pradžios iki pabaigos įgyvendins jūsų įstaigos gamybinėje zonoje. 

Nesukite galvos ir patikėkite virtuvės modernizavimo klausimus mums! Mūsų kontaktus rasite čia