Tinklaraštis

Maisto transportavimo reikmenys: svarbiausi įrenginiai kokybiškam patiekalų išvežimui

Maisto transportavimo reikmenys: svarbiausi įrenginiai kokybiškam patiekalų išvežimui

Karantino akivaizdoje ypatingai didelę svarbą įgavo maisto transportavimo reikmenys, sudarantys sąlygas kokybiškam patiekalų išvežimui. Ypač - dideliems jo kiekiams. Atsižvelgdama į šią situaciją, ĮRANGA RESTORANAMS komanda dalijasi sąrašu maisto išvežimo įrenginių, svarbių kiekvienai maistą išvežančiai įstaigai.  

1) Maisto transportavimo dėžės

Maisto transportavimo dėžės skirtos transportuoti tiek karštus, tiek šaltus patiekalus ir maisto produktus, išlaikant jų kokybę ir optimalią maisto temperatūrą. Maistą ir gėrimus gabendami tinkamoje temperatūroje ne tik nenuvilsite savo klientų, bet ir užtikrinsite, jog gabenamas maistas nepateks į bakterijas gaminančių temperatūrų zonas. 

Rinkdamiesi įrenginį įvertinkite jo dydį bei kokius patiekalus planuojate gabenti. Jei ketinate vežti didesnį kiekį maisto ir jį laikote GN induose, tuomet tinkamiausias pasirinkimas transportavimo dėžės su tarpais gastro talpoms ir padėklams. Jei maisto kiekiai mažesni, tuomet galite rinktis termokonteinerius. 

Nepamirškite atkreipti dėmesio ir į įrenginio šilumos ir šalčio izoliacijos lygį, hermetiškumą, atsparumą smūgiams. 

2) Maisto termosai


Maisto termosai suteikia galimybę išlaikyti šiltą maistą jį gabenant iš vienos vietos į kitą. Kokybiški įrenginiai maisto šilumą geba palaikyti vidutiniškai 6-8 valandas dėl tarp termoso sienelių esančios ertmės, kuri yra užpildyta specialia šilumą izoliuojančia medžiaga. Šie įrenginiai puikiai tinka gabenti sriuboms, troškiniams bei įvairiems skysčiams.  

Renkantis maisto termosą svarbu atkreipti dėmesį į jo izoliacines savybes, patvarią konstrukciją bei  sandarų uždarymą, kai kurie įrenginiai turi specialią užrakinimo sistemą, kuri užtikrina, kad iš termoso neišbėgs jokie skysčiai net jam apvirtus. 

Asortimentą rasite ČIA.

3) Marmitai


Marmitai naudojami siekiant išlaikyti norimą patiekalų temperatūrą ilgą laiko tarpą. Šie įrenginiai šildomi degia pasta arba elektra. Dažniausiai maitinimo įstaigose sutinkami metaliniai degia pasta šildomi marmitai, kuriuose gali būti įmontuojami papildomi skyreliai, leidžiantys nesusimaišyti skirtingiems maisto produktams.  

Marmitai dažiausiai naudojami tiekiant didelius maisto kiekius, todėl renkantis šį įrenginį svarbu įvertinti savo įmonės poreikius. Taip pat pagalvokite, ar visose vietose, kur planuojate vežtis marmitą bus elektros prieiga. Jei tuo abejojate, rekomenduojame rinktis degia pasta šildomą įrenginį. 

Asortimentą rasite ČIA.

4) Kavos perkulatorius 


Kavos perkulatorius yra nerūdijančio plieno termoso tipo prietaisas, kuris naudojamas profesionaliam kavos paruošimui ir optimalios temperatūros gėrimo palaikymui. Šiame įrenginyje galima virti kavą, arbatą, vandenį ar kitus jūsų tiekiamus karštuosius gėrimus. 

Rinkdamiesi perkolatorių atkreipkite dėmesį į įrenginio talpą bei galingumą. Vežiojant įrenginį iš vienos vietos į kitą taip pat itin svarbus elementas yra įrenginio sandarumas. 

Asortimentą rasite ČIA.

Tiekiantiems maistą medikams – nemokama maisto transportavimo reikmenų nuoma

Žavimės savanoriais ir šalies verslo atstovais, kurie stengiasi palengvinti medikų darbo sąlygas, suteikdami jiems darbui reikalingas priemones bei aprūpindami juos šiltu ir gardžiu maistu. ĮRANGA RESTORANAMS komanda savo turimais resursais taip pat nori prisidėti prie šios reikšmingos iniciatyvos. 

Taigi, jei tiekiate maistą į gydymo įstaigas ir susiduriate su transportavimo reikmenų stygiumi, skambinkite arba rašykite mums. Savanorišką veiklą vykdantiems maisto tiekėjams karantino periodu NEMOKAMAM naudojimui suteiksime:

  • maisto transportavimo dėžes.
  • kavos perkuliatorius.
  • maisto termosus.
  • marmitus.
  • kt. išvežimo reikmenis.

Susisiekite: 

  • el. paštu: uzsakymai@irangarestoranams.lt
  • telefonu: +37063099009.

Daugiau naudingų patarimų ar specialių akcijų rasite mūsų: