Marmitai
Marmitai
Marmitai - maisto šildymo įrenginiai leidžiantys Jums išlaikyti optimalią (nei per šiltą, nei per šaltą) maisto temperatūra ilgą laiko tarpą. Tai įrenginiai, kurie yra neatsiejami nuo kiekvienos profesionalios matinimo įstaigos veiklos. Užtikrinti, kad Jūsų klientas visuomet gautų šiltą maistą yra Jūsų pagrindinis prioritetas ir pareiga. Atšalęs maistas gali sugadinti tiek kliento šventę, tiek Jūsų reputaciją. ĮRANGA RESTORANAMS leidžia Jums rinktis iš aukščiausios kokybės ir įvairius poreikius atitinkančių marmitų.
Marmitai gali būti pačių įvairiausių dydžių ir formų. Šie susidaro iš trijų esminių detalių - šilumą sulaikančio dangčio, talpos maistui ir po apačia einančia talpa skysčiui (vandeniui), kuris šildo maisto talpą. Po apačia dedasi bakeliai su specialia marmitų šildymui skirta pasta. Dėka vandens talpos šildamas vanduo tolygiai paskirsto šilumos temperatūrą, kuri tenka maistui. Todėl visi produktai turės panašią temperatūrą, apačioje esantis maistas nepridegs, o viršutinis sluoksnis nebus per daug atvėsęs. Tai užtikrina inde vykstanti oro cirkuliacija.
Tradiciškai, maitinimo įstaigose sutinkami pailgi metaliniai marmitai. Juose telpa daug maisto, papildomi skyreliai leidžia nesusimaišyti skirtingiems produktams. Maksimali pasiekiama temperatūra marmituose - 100 laipsnių. Tačiau ją galite reguliuoti pagal savo poreikius. Skirtinguose induose, skirtingiems maisto produktams gali reikėti diferencijuoto šilumos lygio, todėl pravartu įsivertinti kiek tokių produktų turėsite ir pagal tai spręsti apie savo būsimą pasirinkimą. Jei Jums kyla neaiškumų kokie marmitai ir koks jų kiekis reikalingas, ĮRANGA RESTORANAMS partneriai HORECA SERVISAS suteiks konsultacijas ir atsakys į visus Jūsų klausimus.
Marmitai Jūsų maitinimo įstaigoje
Projektuojate virtuvę ar restoroną? Nesate tikri kokio tipo įrenginiai yra tinkamiausi jūsų virtuvei? Dažnai susiduriame su klientais, kurie turi svajonę įgyvendinti vienokios ar kitokios paskirties maitinimo įstaigos projektą, tačiau neturi pakankamų žinių, kurios užtikrintų sklandų Jūsų paslaugų funkcionavimą.
Nuoširdžiai patariame, kreiptis konsultacijos į technologinio projektavimo HORECA SERVISAS specialistaus. Jie jums gali suteikti ne tik konsultacijas dėl jūsų poreikius marmitų, bet ir padėti įgyvendinti Jūsų virtuvės ar maitinimo įstaigos projektą. Sukaupta patirtis leidžia iškart numatyti viską, ko Jums gali prireikti ir sėkmingai pradėti savo veiklą.