Tinklaraštis

NUOGAS BRIUSLY virtuvės įrengimas: individualūs poreikiai ir modernūs sprendimai

NUOGAS BRIUSLY virtuvės įrengimas: individualūs poreikiai ir modernūs sprendimai

Praėjusį mėnesį Kauno Laisvės alėjoje atidarytas modernus, autentišku interjeru išsiskiriantis restoranas NUOGAS BRIUSLY. Prie svarbiausios jo erdvės - virtuvės įrengimo - džiaugiamės prisidėję ir mes, ĮRANGA RESTORANAMS komanda.

NUOGAS restorano virtuvės įrengimas

Restorano virtuvės įrengimas priklauso nuo keleto esminių veiksnių. Tai gamybos poreikius diktuojantis įstaigos meniu, planuojamos veiklos apkrovos ir įstaigos išplanavimas. Siekiant, jog personalas lengvai ir greitai prisitaikytų prie šių veiksnių, svarbu gerai apgalvotas technologinis virtuvės projektas bei  integruojamos įrangos pažangumas.

NUOGAS BRIUSLY pavyzdys iliustruoja, jog gerai apgalvoti, įvertinti ir technologiniame projekte nugulę įstaigos poreikiai, leis įrengti patogią ir sklandų darbą užtikrinančią gamybos erdvę. NUOGAS BRIUSLY iliustruoja, jog profesionali virtuvė kuriama ne pagal standartą, bet pagal aukščiau išvardintus įstaigos poreikius ir vietos galimybes.

Viryklių poreikį kuria meniu

Šiandien moderni virtuvė sunkiai įsivaizduojama be profesionalių konvekcinių krosnių. Skirtingų kepimo programų pasirinkimas, trumpesnis maisto gamybos laikas bei pažangi vėdinimo sistema daugelyje maitinimo įstaigų šiuos įrenginius paverčia pagrindiniu personalo darbo įrankiu. Ne išimtis ir NUOGAS BRIUSLY - šio restorano virtuvėje integruotos net dvi profesionalios krosnys. Tačiau šioje įstaigoje pagrindinį vaidmenį atlieka viryklės.

Dėl Azijos virtuve pagrįsto meniu, NUOGAS BRIUSLY išskirtinį dėmesį skyrė modernių ir itin galingų viryklių įrengimui. Virtuvėje integruotos šešių dalių dujinės viryklės. Greta jų - dvi specialiai WOK keptuvėms pritaikytos kaitvietės. Pasirinktas galingumas bei didelis kaitviečių skaičius užtikrins, jog net ir intensyviausiu restorano darbo metu, gamyba vyks greitai. Konvekcinių krosnių, dujinių ir WOK viryklių derinys užtikrins, kad vienu metu sklandžiai vyktų visiškai skirtingų patiekalų gamyba. Na, o efektyviai pasiskirstęs darbais, virtuvės personalas galės lengvai įgyvendinti savo dienos užduotis.

Stelažai ir lentynos - personalo laiko taupymui


Profesionali virtuvė neatsiejama nuo nerūdijančio plieno gaminių. Dėl atsparumo, higienos ir lengvo valymo, maitinimo įstaigų darbastaliai, šaldytuvai, indaplovės, keptuvės, puodai ar net darbo indai yra gaminami būtent iš šios medžiagos. Žinoma, nerūdijančio plieno gaminiais apstatyta ir NUOGAS BRIUSLY virtuvė. Tačiau renkantis stelažus indams laikyti, virtuvės projektuotojai priėmė kiek inovatoriškesnį sprendimą. 

Siekiant sutaupyti personalo laiką ir užtikrinti maksimalų higienos lygį, gamybinėje erdvėje integruoti perforuoto aliuminio stelažai. Jų dėka virtuvės plovimas ir valymas bus kur kas lengvesnis. Laikomi ant perforuotų lentynų, drėgni indai džius greičiau ir patikimiau, neliks nubėgimo ar kietesnio vandens paliekamų žymių.

Gartraukių svarba dirbant atviroje virtuvėje

Dėka autentiškų grotuotų durų, NUOGAS BRIUSLY lankytojai turi galimybę matyti virtuvėje vykstančius procesus. Tačiau šis virtuvės atvirumas sukūrė iššūkį restorano projektuotojams. Kaip užtikrinti, jog iš intensyviai dirbančios virtuvės į lankytojų salę nepatektų kvapai? Žinoma, atsakymas yra patikima vėdinimo ir garų surinkimo sistema.

NUOGAS BRIUSLY virtuvėje įrengti vieni moderniausių garų surinktuvų - tai pakabinami gartraukiai su integruotu LED apšvietimu bei labirintiniais filtrais. Remiantis projektuotojų paskaičiavimais, jie uždengė visą virtuvės centrą, o po jais išsidėstę pagrindinis gamybos darbastalis. Čia stovi konvekcinės krosnys, vidryklės ir skrudintuvės. Taip pat, siekiant išvengti karšto oro garų, kiek mažesnis gartraukis buvo integruotas ties indų plovimo mašinomis. 

NUOGAS BRIUSLY virtuvės projekto aprašymas

NUOGAS BRIUSLY restorano virtuvės įrengimas apėmė tris esminius žingsnius. Pirma - restorano vadovų poreikių įvertinimas bei technologinio virtuvės projekto parengimas. Antra - tinkamos įrangos pasirinkimas. Ir trečia, projekto įgyvendinimas bei prietaisų įrengimas. Svarbiausia sklandaus virtuvės įrengimo procese yra sklandus bendradarbiavimas tarp projektuotojų, įrangos ekspertų bei, žinoma, restorano vadovybės. 

Technologinis virtuvės projektas: Aistė Gricienė (aiste@aaline.lt).
Įrengimas ir įgyvendinimas: Įranga restoranams.

Įrenginiai:

  • NOVAMETA gartraukiai su integruotu LED apšvietimu bei labirintiniais filtrais;
  • ITALMODULAR perforuoto aliuminio stelažai;
  • NOVAMETA nerūdijančio plieno darbastaliai;
  • CASTA dujinės viryklės;
  • FIMARSPA skrudintuvės;
  • MAXIMA HOLAND profesionalūs šaldytuvai;
  • TECHNODOM konvekcinė krosnis.

Restorano virtuvės įrengimas su ĮRANGA RESTORANAMS

Turite klausimų, susijusių su restorano virtuvės įrengimu? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savąją virtuvės įrangą. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų įstaigos virtuvės projektą.

 

Susisiekite jau dabar! Mūsų kontaktus rasite čia.