Mėsmalės

MĖSMALĖ HENDI 198 Hendi

MĖSMALĖ HENDI 198

173.03€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 143.00€

Mėsmalė TS12 našumas 120kg./h-Maxima Holand

Mėsmalė TS12 našumas 120kg./h

387.20€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 320.00€

MĖSMALĖ TOP LINE 8, 250x370x(H)490 mm-Hendi

MĖSMALĖ TOP LINE 8, 250x370x(H)490 mm

490.05€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 405.00€

MĖSMALĖ KITCHEN LINE 12-Hendi

MĖSMALĖ KITCHEN LINE 12

605.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 500.00€

MĖSMALĖ TOP LINE 12, 264x420x(H)548 mm-Hendi

MĖSMALĖ TOP LINE 12, 264x420x(H)548 mm

634.04€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 524.00€

MĖSMALĖ KITCHEN LINE 22 - 427x261x486 mm Hendi

MĖSMALĖ KITCHEN LINE 22 - 427x261x486 mm

744.15€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 615.00€

MĖSMALĖ PROFI LINE 12 - 370x220x440 mm-Hendi

MĖSMALĖ PROFI LINE 12 - 370x220x440 mm

780.45€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 645.00€

MĖSMALĖ TOP LINE 22 - 305x490x(H)607 mm-Hendi

MĖSMALĖ TOP LINE 22 - 305x490x(H)607 mm

836.11€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 691.00€

MĖSMALĖ PROFI LINE 12, SU NERŪDIJANČIO PLIENO SRAIGTU - 370x220x440 mm-Hendi

MĖSMALĖ PROFI LINE 12, SU NERŪDIJANČIO PLIENO SRAIGTU - 370x220x440 mm

922.02€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 762.00€

MĖSMALĖ PROFI LINE 22 - 430x250x510 mm Hendi

MĖSMALĖ PROFI LINE 22 - 430x250x510 mm

1,070.85€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 885.00€

Mėsos malimo mašina - iki 320 kg/val

Mėsos malimo mašina - iki 320 kg/val

1,270.50€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,050.00€

MĖSMALĖ PROFI LINE 350 - 560x520x420 mm Hendi

MĖSMALĖ PROFI LINE 350 - 560x520x420 mm

1,339.80€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,107.27€

MĖSMALĖ PROFI LINE 1/2 UNGER 12 - 460x240x(H)510 mm-Hendi

MĖSMALĖ PROFI LINE 1/2 UNGER 12 - 460x240x(H)510 mm

1,391.50€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,150.00€

Rodo nuo 1 iki 13 iš 13 (1 puslapių)

Mėsmalės

Mėsmalės – įrenginys, būtinas kiekvienoje, mėsos gaminius apdirbančioje įstaigoje ar restorane, kuriame norima patiekti šviežią, aukščiausios kokybės mėsą. Renkantis profesionalią mėsos malimo mašiną svarbu įvertinti Jūsų maitinimo įstaigos poreikius ir pajėgumus. Kokius mėsos kiekius ir kaip dažnai Jūsų įstaigoje planuojama malti?  

Profesionalios mėsmalės ir jų parametrai

Mėsmalės skirstomos pagal dydį ir našumą.  Jei mėsmalė bus naudojama vos keletą kartų į savaitę ar mėnesį, ir norima, kad ji neužimtų daug vietos, rekomenduojama rinktis mažesniuosius – iki 5 kg sveriančius įrenginius. Tačiau, nereikėtų pamiršti, kad dažniausiai mažos mėsmalės nėra itin galingos, tad siekiant užtikrinti sąlygas efektyviam personalo darbui, svarbu atkreipti dėmesį į mėsmalės našumą. Įprastai, smulkaus verslo poreikius puikiai atitinka įrenginiai, apdirbantys, nuo 120 kg iki 300 kg mėsos per valandą. Stambiosioms įstaigoms rekomenduojama rinktis mėsmalę, kurios našumas yra ne mažesnis kaip 300 kg/val.

Jei mėsa malama nuolat, reikėtų rinktis įrenginį, kuris gali dirbti nepertraukiamai. Oru aušinamas trifazis variklis užtikrina mėsmalės nesustojamą veikimą, todėl svarbu atkreipti dėmesį ar tokio tipo variklis yra mėsmalėje. Taip pat geriau rinktis mėsmalę, kuri turi atbulinės eigos funkciją (angl. reverse). Ji leidžia lengvai išvalyti mėsmalę, jei joje kas nors užstrigo. Taip pat – saugo ją nuo perkaitimo.

Galiausiai, atkreipkite dėmesį, ar mėsmalė pagaminta iš nerūdijančio plieno. Tai apsaugo įrenginį nuo rūdijimo ir garantuoja jo ilgaamžiškumą. Taip pat nerūdijančio plieno mėsmalę lengviau išvalyti, todėl po sunkios darbo dienos susitvarkyti bus daug paprasčiau.   

Priedai

Renkantis mėsmalę svarbu atkreipti dėmesį, kad komplektacijoje būtų reikalingi priedai – tinkamo stambumo-plonumo tinkleliai. Dažniausiai komplektuojami tinkleliai, kurių skylučių skersmuo 6 mm ir 8 mm. Tačiau yra mėsmalių, kuriose yra tik vieno dydžio tinkleliai arba skylučių skersmuo yra 5 mm ir 9 mm, todėl svarbu pasirinkti, kuris tinklelio dydis jūsų gamybos poreikiams yra tinkamiausias.  Jei įmonėje gaminamos dešros arba dešrelės, patikrinkite ar komplektacijoje yra antgalis dešroms kimšti.  

Profesionalios mėsmalės Jūsų maitinimo įstaigoje

Vis dar sunku apsispręsti, kuri mėsmalė jūsų įmonei tinkamiausia? Susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Padėsime išsirinkti tinkamiausią mėsmalę ir papasakos apie jos priežiūra. O mūsų technologinio projektavimo komanda HORECA SERVISAS pasirūpins Jūsų cecho ar virtuvės technologinio projekto parengimu bei įgyvendinimu.