Kaulų pjūklai
Kaulų pjūklai
Renkantis Jūsų įstaigos poreikius atitinkančius kaulų pjūklus, būtina apsvarstyti kokio tipo ir kokio dydžio žaliavas ketinate pjaustyti. Skirtingi kaulų pjūklai išsiskiria skirtingais parametrais, todėl renkantis svarbu visus juos įvertinti.
Profesionalūs kaulų pjūklai yra pritaikyti išskirtinai kietų medžiagų pjaustymui. Jie gali būti naudojami ne tik kaulų, bet ir šaldytų žuvies ir mėsos produktų supjaustymui. Silpnesni, tik mėsos ar kitiems minkštesniems produktams pjaustyti skirti aparatai nebus tinkami šiai funkcijai atlikti – jie greitai perkais ir neatliks reikiamo darbo.
Svarbiausi kaulų pjūklų parametrai
Renkantis tinkamą kaulų pjūklą svarbiausia atsižvelgti į peilių ilgį, naudingą pjovimo ilgį ir galingumą. Kaulų ar kitų kietos konsistencijos produktų kiekis, kurį reikia supjaustyti darbo dienos metu, taip pat yra svarbus atskaitos taškas renkantis tinkamą įrenginį. Jei kietos konsistencijos produktų pjaustymas – viena dažniausiai atliekamų įstaigos personalo užduočių, tuomet rekomenduojame rinktis iš galingųjų – apie 230 vatų siekiančių – įrenginių. Jei įrankis naudojamas rečiau, keletą kartų per savaitę, tuomet galima rinktis iš mažesnį našumą užtikrinančių prietaisų.
Kitas svarbus aspektas – peilių ilgis. ĮRANGA RESTORANAMS siūlo 1550 mm ir 2080 mm ilgio peilius. Tai dažniausiai įstaigose naudojamų įrenginių dydžiai. Įvertinę įprastinių, Jūsų įstaigoje apdorojamų žaliavų dydžius, pasirinkite Jūsų veiklai tinkamiausią variantą.
Taip pat rekomenduojame atkreipti dėmesį į kitas, darbo efektyvumą ir saugumą užtikrinančias funkcijas. Pirma, ar įrenginyje yra pjūvio storio ir aukščio reguliatorius? Avarinis mygtukas? Variklio stabdis? Šios funkcijos ne tik palengvina darbą bei padeda užtikrinti darbuotojų saugumą, bet ir padeda pjūklą apsaugoti nuo perkaitimo.
Profesionalūs kaulų pjūklai Jūsų maitinimo ar žaliavų apdirbimo įstaigoje
Pjūklai būna įvairaus dydžio, skirtingų parametrų, tačiau visų svarbiausia yra įrenginio galia ir patvarumas supjaustyti net ir kiečiausios konsistencijos žaliavas. Jei kyla klausimų, kaip tai įvertinti, rinkdamiesi kaulų pjūklą nedvejokite pasikonsultuoti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda.
Mes atsakysime į visus iškilusius klausimus ir padėsime išsirinkti Jūsų poreikius atitinkantį produktą. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS gali Jums padėti išsirinkti ne tik tinkamiausią įrenginį, bet ir paruošti bei įgyvendinti Jūsų įstaigos technologinį projektą.