Tinklaraštis

Vasaros prekė: ledo generatoriai barams, lauko kavinėms ir renginiams

Vasaros prekė: ledo generatoriai barams, lauko kavinėms ir renginiams

Komerciniai ledo generatoriai yra neatsiejama restoranų, barų, parduotuvių, lauko įstaigų ir viešbučių dalis. Šiuose įrenginiuose gaminami ledukai užtikrina, jog kokteilių gamybai niekada nepritrūktų svarbiausiojo ingridiento, o lankytojų salėje eksponuojami maisto produktai visada išliktų šviežūs ir kokybiškai apsaugoti. 

Ledo generatorių įsigijimas itin aktualus vasaros sezonu. Dėl šiltų oro sąlygų išauga kokteilių paklausa, padaugėja lauko renginių ir naujų lauko kavinių, išauga atviroje erdvėje laikomų produktų apsaugojimo svarba. Tad, artėjant aktyviausiam vasaros mėnesiui, ĮRANGA RESTORANAMS komanda dalijasi patarimais, į ką būtina atkreipti dėmesį renkantis profesionalius ledo generatorius savo įstaigai.

Ledo generatoriai barams ir parduotuvėms

Visų ledo generatorių paskirtis – gaminti ledą, tad rinkoje siūlomi prietaisai tarpusavyje skiriasi tik keletu esminių parametrų. Tai – gaminamų ledukų tipas, aušinimo tipas ir įrenginio dydis. 

Ledukų tipas

Rinkoje galite rasti trijų pagrindinių ledo mašinose gaminamų ledukų formas. Tai – kubeliai, dribsniai ir netaisyklingos formos gabalėliai. 

Kubeliai bei gabalėliai plačiausiai naudojami barų, restoranų ir kavinių veikloje. Jie skirti gėrimų bei kokteilių vėsinimui. Dribsnių formos ledukai plačiai naudojami parduotuvėse ir restoranuose – vitrinose eksponuojamų maisto produktų vėsinimui. 

Aušinimo tipas

Renkantis profesionalų ledo generatorių labai svarbu įverti Jūsų įstaigos aplinką. Oru vėsinamų įrenginių pranašumas – ekonomiškumas. Gamindami ledą šiuose įrenginiuose Jūs taupote vandens kaštus. Tačiau oru vėsinami ledo generatoriai nėra tinkami patalpai, kurioje vyrauja aukšta oro temperatūra. Tad jei Jūsų įstaigoje didžiąją dalį laiko gana karšta, Jums tinkamesni įrenginiai vėsinami vandeniu. 

Įrenginių dydis 

Kaip ir kitų Jūsų įstaigos prietaisų atveju, ledo generatorių dydį reikėtų rinktis įvertinus veiklos pajėgumus. Kaip dažnai darbo dienos eigoje Jums reikalingas ledas ir kiek jo Jūs planuojate sunaudoti? Paprasčiausias būdas apskaičiuoti tai – pasikonsultuoti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. 

Talpos ledui saugoti

Greta ledo generatorių, ypatingą svarbą daugumoje maitinimo įstaigų, barų ir parduotuvių turi profesionalios talpos ledui saugoti. Šiuose įrenginiuose saugomas ledas ne tik išlieka tinkamai atšaldytas, bet ir apsaugotas nuo įvairių bakterijų. Dėl šios priežasties, komercinės talpos ledui laikyti taip pat plačiai naudojamos ir medicinos įstaigų veikloje.

Ledo generatoriai Jūsų įstaigoje

Ledo generatoriai ir jų komplektavimas kelia daugiau klausimų? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savo įstaigos prietaisus. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų įstaigos projektą.