Tinklaraštis

Higienos normos restorane: virtuvės, baro ir lankytojų zonos švaros darbų sąrašas (PDF formatu)

Higienos normos restorane: virtuvės, baro ir lankytojų zonos švaros darbų sąrašas (PDF formatu)

Higienos normos restorane, tiksliau - jų išlaikymas, yra pati svarbiausia kasdieninė užduotis virtuvės ir baro personalui. Tik sukūrus ir išlaikant aiškias maitinimo įstaigos personalo tvarkos taisykles, galima užtikrinti sklandų, klientų sveikatą bei įstaigos prestižą ir gerą vardą išsaugantį darbą. Dėl šios priežasties, Jūsų patogumui, ĮRANGA RESTORANAMS komanda parengė atskiras pagrindinių veiklos - virtuvės, baro ir lankytojų - zonų taisykles.

Higienos normos restorane pagal zonas

Kasdien baigus darbą, virtuvės ir baro personalas turėtų perbėgti akimis savo užduočių sąrašą ir atlikus kiekvieną iš jų pažymėti varnele. Tikime, jog po kelių savaičių paties sąrašo jau nebereikės - švaros užtikrinimas taps neatsiejama ir nepamirštama darbo dienos dalimi.

Baro ir lankytojų salės zona

Baro ir lankytojų salės tvarkos ir švaros planą galite parsisiųsti ČIA.

Virtuvės zona

Virtuvės švaros planą galite parsisiųsti ČIA.

Vandens minkštintojo instrukciją galite parsisiųsti ČIA.

Įrangos pasirinkimas ir priežiūra su ĮRANGA RESTORANAMS

Turite klausimų, susijusių su virtuvės ar baro įrangos pasirinkimu bei priežiūra? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime ir padėsime išsirinkti bei prižiūrėti Jūsų poreikius atitinkančius prietaisus. Na, o mūsų technologinio projektavimo komanda HORECA SERVISAS pasirūpins technologiniu Jūsų įstaigos projektu. 

Mūsų kontaktus rasite ČIA.