HENDI konvekcinės krosnys
Susiaurinkite paiešką
Elektrinės konvekcinės krosnys
Elektrinės konvekcinės krosnys turi vienodas gamybos funkcijas kaip ir dujinės konvekcinės krosnys. Vienintelis skirtumas – gamybos kaštai ateityje. Patiekalų gamybos savikaina dujinėje krosnyje yra apie 20 proc. mažesnė, nei to paties patiekalo paruošimas elektrinėje konvekcinėje. Atitinkamai, dujinė konvekcinė krosnis įprastai yra brangesnė už panašaus tipo elektrinę.
Konvekcinės krosnys Jūsų virtuvėje
Jei svarstote apie konvekcinę krosnį savo virtuvėje, siūlome pasidomėti ĮRANGA RESTORANAMS specialistų patarimais apie tai kokia konvekcinė krosnis yra tinkamiausia.
Papildomai, technologinio projektavimo HORECA SERVISAS specialistai jums gali suteikti ne tik konsultacijas dėl Jūsų poreikius atitinkančios konvekcinės krosnies, bet ir padėti įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą.