Virimo katilai

Elektrinis virimo katilas 100ltr. MBM S.r.l. Italy

Elektrinis virimo katilas 100ltr.

4,186.60€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3,460.00€

Rodo nuo 1 iki 1 iš 1 (1 puslapių)

Virimo katilai

Kaip efektyviai išvirti didelį kiekį sriubos ar košės? Tai klausimas, ypač aktualus ugdymo, ar kitoms, didelius kiekius patiekalų vienu kartu gaminančioms maitinimo įstaigoms. Atsakymas į jį – didieji virimo katilai.

Jie gali būti skirstomi į paprastuosius – kiekvienam iš mūsų puikiai pažįstamus – didelio tūrio puodus, arba – pusiau automatinius virimo katilus.

Didieji puodai

Renkantis puodą pirmiausia reikia nuspręsti, kokia talpa Jums reikalinga. Įvertinkite, kokį maisto kiekį dažniausiai gaminate, ir atsisakykite mito, jog didesnis puodas visuomet bus geriau. Prisiminkite, jog kuo didesnis puodas, tuo jis sunkesnis. O mažai naudojami jie užima daug Jūsų virtuvės vietos.

Kitas svarbus elementas yra puodo forma. Dažniausiai viešosiose maitinimo įstaigose naudojami aukšti puodai, nors sriuboms gaminti tinkamesni žemi ir platūs. Pastaruosiuose esantį maistą kur kas lengviau maišyti.

Atkreipkite dėmesį iš kokios medžiagos Jūsų pasirinktas puodas pagamintas. ĮRANGA RESTORANAMS siūlo puodus pagamintus iš nerūdijančio plieno, aliuminio arba ketaus. Nerūdijančio plieno puodai yra ilgaamžiai. Iš aliuminio pagaminti puodai yra lengvi ir pasižymi dideliu šilumos laidumu. Taip pat yra puodų, kurių gamybai naudojamas ir nerūdijantis plienas, ir aliuminis. Tokie puodai turi trigubą termodifuzinis „sumuštinio“ tipo dugną (nerūdijantis plienas / aliuminis / nerūdijantis plienas). Taip susiderina puodų iš nerūdijančio plieno magnetines savybes ir puikus aliuminio šilumos perdavimas. Ketaus puodai yra sunkūs, tačiau jie pasižymi ilgaamžiškumu. Šie puodai šyla lėtai, tačiau įkaitę ilgai išlaiko šilumą, todėl puikiai tinka intensyviam naudojimui.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į puodo rankenas. Rinkitės puodą su platesnėmis rankenomis, kurios yra tvirtai pritvirtintos kniedėmis arba varžtais. Patartina rinktis tokį puodą, kurio rankenos yra neįkaistančios, taip išvengsite nelaimingų atsitikimų darbo vietoje.

Visą ĮRANGA RESTORANAMS puodų asortimentą galite rasti ČIA.

Virimo katilai

Virimo katilai naudingi tose vietose, kur gaminami dideli kiekiai sriubų arba troškinių. Maitinimo įstaigoje virimo katilai palengvina darbą ir padidina jo našumą. Katilai būna trijų rūšių – dujiniai, elektriniai arba dujiniai-elektriniai. ĮRANGA RESTORANAMS galite rasti MBM S.r.l. 100 litrų elektrinį virimo katilą, pagamintą iš nerūdijančio plieno, su įtaisytu skysčio išleidimo kranu.

Na, o susisiekus individualiai ir įvertinus Jūsų įstaigos poreikius, galime pasiūlyti virimo katilą, kuris bus tinkamiausias sprendimas būtent Jūsų įstaigai.

Profesionalūs virimo katilai Jūsų įstaigoje

Jei kyla klausimų, susijusių su puodų arba virimo katilų pasirinkimu, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jūsų klausimus ir padėsime išsirinkti labiausiai Jūsų poreikius tenkinančius produktus.

Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS Jums suteiks ne tik konsultacijas, bet ir padės įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą.