Picų krosnys
Susiaurinkite paiešką
Rodo nuo 1 iki 7 iš 7 (1 puslapių)
Picų krosnys
Picų krosnies pasirinkimas – pirmasis ir vienas iš svarbiausių darbų atidarant piceriją. Vienos picų krosnys bus tinkamos dideliam picerijų tinklui, visai kitokios reikės mažai šeimos picerijai, todėl labai svarbu pasverti savo tikslus ir galimybes. Rinkdamiesi picų krosnį visuomet įvertinkite klientų ir užsakymų srautą, patalpų techninius parametrus, kiek vietos turite savo virtuvėje, kokio tipo picas planuojate kepti ir kokį biudžetą galite skirti krosnies įsigijimui.
Malkomis kūrenamos krosnys
Pasak picų profesionalų, aukščiausia kokybe pasižymi picos kepamos krosnyse, kurios kūrenamos malkomis. Įkaitinus tokio tipo krosnį bent iki 330 C, apačioje esančios malkos įkaista iki 208 C. Picai kepant tokiomis sąlygomis tiek jos viršus, tiek apačia tinkamai iškepa vos per dvi minutes. Kadangi metalas įkaista geriau nei medis, įkaitinus įprastą nerūdijančio plieno orkaitę iki 330 C, krosnies apačia įkais iki 300 C. Tokioje kaitroje picos padas greitai pradės degti. Sumažinus temperatūrą iki 230 C padas iškeps tinkamai, tačiau viršutiniai picos ingredientai nebus iškepti iki galo. Vis dėlto, kokybe pasižymintys daiktai visuomet yra brangesni, taigi ir šių krosnių kaina palyginus su kitomis yra didesnė. Tačiau, jei norite iškepti tiktą neapolietišką picą, tuomet malkomis kūrenama krosnis yra geriausias pasirinkimas.
Elektrinės ir dujinės krosnys
Renkantis dujinę arba elektrinę krosnį pirmiausiai reikia apgalvoti, kokioje vietoje ją naudosite ir ar turėsite gamtinių dujų prieigą. Jei jūsų verslas priklauso nuo mobilumo, dažnai kepate išvažiuojamuosiuose renginiuose, tuomet patartina rinktis elektrinę orkaitę, kadangi elektros prieigą rasti paprasčiau nei dujų. Kitas svarbus elementas – kokias picas planuojate kepti. Jei restorane siekiate tiekti tradicines picas picų su traškiais krašteliais, tuomet tinkamesnė yra dujinė krosnis, tačiau storapadės picos geriau iškeps elektrinėje krosnyje.
Pusiau profesionalios malkinės krosnys
ĮRANGA RESTORANAMS parduotuvėje galite rasti pusiau profesionalių malkinių krosnių ALFAFORNI. Šios krosnys tinkamas pasirinkimas tiek asmeniniam naudojimui – balkonams, terasoms ir sodui, tiek komerciniam, ypač išvažiuojamiesiems renginiams. Krosnys įkaista vos per 5 minutes, o po 90 sekundžių jau galite džiaugtis ką tik iškepta pica. Mažiausia krosnis talpina vieną picą, o didesnėse vienu metu galima kepti net keturias picas. Didesnių matmenų krosnyse taip pat galima kepti ne tik picas, bet ir kugelį, pyragus, duoną, troškinius bei kitus kepinius.
Profesionalios picų krosnys Jūsų restorane
Nesate tikri, kuri picų krosnis tinkamiausia būtent Jums? Nedvejodami susisiekite! Mūsų komanda atsakys į visus Jums iškilusius klausimus ir padės išsirinkti Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią picų krosnį. Na, o mūsų technologinio projektavimo ekspertai HORECA SERVISAS ne tik Jums patars, bet ir esant poreikiui parengs visą Jūsų virtuvės projektą.