– Kulinarinis specialiuose vakuuminiuose paketuose esančių

patiekalų ruošimo metodas, tiksliai nustatytoje žemoje

temperatūroje.

– Puikiai tinka restoranams à la carte.

– Puikiai tinka patiekalams ruošti ne piko valandomis.

– Suteikia galimybę nuolat palaikyti itin aukštą patiekalų

kokybę.

– Itin tikslus termostatas iki 0,1 °C tikslumu reguliuoja

temperatūrą nuo 45 °C iki 90°C.

– Nerūdijančio plieno korpusas.

– Itin sandariai uždengiamas dėl dangtyje esančio silikoninio

tarpiklio.

– Rinkinyje yra 4 nerūdijančio plieno pertvarų skirtuvas.

LĖTPUODIS SOUS-VIDE MAISTUI GAMINTI, ESANT ITIN ŽEMOMS TEMPERATŪROMS GN 2/3 - 363x335x290 mm

  • Gamintojas: Hendi
  • Produkto kodas: 225264
  • Likutis: Sandėlyje
  • 400.51€ (su PVM)

  • Kaina be PVM (21%): 331.00€

Restoranų įranga

Žymos: Cirkuliatorius