– Kulinarinis specialiuose vakuuminiuose paketuose esančių
patiekalų ruošimo metodas, tiksliai nustatytoje žemoje
temperatūroje.
– Puikiai tinka restoranams à la carte.
– Puikiai tinka patiekalams ruošti ne piko valandomis.
– Suteikia galimybę nuolat palaikyti itin aukštą patiekalų
kokybę.
– Itin tikslus termostatas iki 0,1 °C tikslumu reguliuoja
temperatūrą nuo 45 °C iki 90°C.
– Nerūdijančio plieno korpusas.
– Itin sandariai uždengiamas dėl dangtyje esančio silikoninio
tarpiklio.
– Rinkinyje yra 4 nerūdijančio plieno pertvarų skirtuvas.
LĖTPUODIS SOUS-VIDE MAISTUI GAMINTI, ESANT ITIN ŽEMOMS TEMPERATŪROMS GN 2/3 - 363x335x290 mm
- Gamintojas: Hendi
- Produkto kodas: 225264
- Likutis: Sandėlyje
-
400.51€ (su PVM)
- Kaina be PVM (21%): 331.00€
Žymos: Cirkuliatorius