Elektrinės viryklės
Konvekcinės krosnys, modernūs griliai, gruzdintuvės bei cirkuliatoriai vis stipriau įsitvirtina modernios restorano virtuvės procesuose. Tačiau iki šiol nei viena maitinimo įstaiga neįsivaizduojama be didelį maisto gamybos krūvį atlaikančių, tradicinių viryklių. Viryklės pasitarnauja verdant, kepant, troškinant ar parengiant maisto produktus tolimesniam gamybos procesui. Siekiant, jog pasirinkti Jums tinkamiausią įrenginį būtų lengviau, pateikiame elektrinių viryklių pranašumus ir trūkumus.
Elektrinės viryklės
Elektrinės viryklės išsiskiria sauga bei platesnėmis panaudojimo galimybės. Lyginant su dujiniais, šio tipo įrenginiai yra gerokai saugesni - išvengiama atviros ugnies išplitimo rizikos. Taip pat elektrinės viryklės naudingos tuomet, kuomet maitinimo įstaigoje nėra galimybės įsirengti priėjimą prie gamtinių dujų. Tai ypač aktualu toliau už miestų, ar miestų senamiesčiuose įsikūrusioms įstaigoms, kur dujų įrengimas gali stipriai sumažinti turimą įstaigos įrengimo biudžetą. Tačiau, ypač senesnio modelio elektrinės viryklės turi du reikšmingus trūkumus. Jos pasižymi ilgesniu įkaitimo laiku bei mažesniu ekonomiškumu.
Elektrinės viryklės Jūsų maitinimo įstaigos virtuvėje
ĮRANGA RESTORANAMS siūlo platų asortimentą visų aukščiau paminėtųjų profesionalių viryklių. Atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir lūkesčius, mūsų komanda atrinks tik geriausius, kainos ir kokybės santykį atitinkančius sprendimus. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS parengs individualų Jūsų savitarnos linijos projektą.
Mūsų kontaktus rasite ČIA.