Mėsos brandinimo spintos

Mėsos brandinimo spinta "Samaref" DE 700

Mėsos brandinimo spinta "Samaref" DE 700

2,753.96€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 2,276.00€

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE700 PV

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE700 PV

2,897.95€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 2,395.00€

Mėsos brandinimo  spinta SAMAREF DE 700BK

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE 700BK

3,442.45€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 2,845.00€

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE 700 PV BK

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE 700 PV BK

3,655.41€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3,021.00€

Mėsos brandinimo spinta Samaref 1000ltr. Samaref

Mėsos brandinimo spinta "Samaref" 1000ltr.

3,751.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3,100.00€

SAMAREF DE 1000

SAMAREF DE 1000

4,000.26€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3,306.00€

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE 1000 BK

Mėsos brandinimo spinta SAMAREF DE 1000 BK

4,758.93€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 3,933.00€

Rodo nuo 1 iki 7 iš 7 (1 puslapių)

Mėsos brandinimas yra procesas, kurio metu mėsa laikoma specialioje spintoje kelias dienas, savaites ar net kelis mėnesius. Mėsos brandinimo spintos dėka mėsa įgauna įvairių, subtilių poskonių – saldumo, kartumo, sultingumo ir kt.

Tinkama temperatūra

Tinkamiausia temperatūra brandinimui svyruoja nuo +1,5°C iki +2°C, labai svarbu, kad tokia temperatūrą būtų išlaikoma nuolatos. Įprastuose šaldytuvuose, turinčiuose termostato valdomą reguliavimą, ar net ir elektroniniu būdu valdomuose šaldytuvuose yra per didelis temperatūros svyravimo diapazonas. Dėl šios priežasties tokio tipo šaldytuvai nebus tinkami mėsos brandinimui. 

Tinkama drėgmė

Be tinkamos temperatūros, santykinė drėgmė taip pat labai svarbus veiksnys mėsos brandinimui. Mėsa geriausiai bręsta esant 82-85% santykinei oro drėgmei. Tokios drėgmės nepavyksta išlaikyti paprastuose šaldytuvuose, ilgai laikant mėsą įprastuose šaldytuvuose ant jos pradės kauptis pelėsis. Profesionalioje mėsos brandinimo spintoje drėgmė yra kontroliuojama, o jos perteklius pašalinamas. 

Kokią mėsą geriausia brandinti?

Patariama brandinti raudoną mėsą, tai dažniausiai būna jautiena arba žvėriena. Pati populiariausia mėsa brandinimui yra pirmoji. Ši mėsa trapi ir brandinama gali atskleisti daug įvairių poskonių. Vidutiniškai 28 dienas brandinta jautiena pasižymi geriausiu skoniu. 

Brandinimui gali būti naudojama ir kiauliena. Viena tinkamiausių kiaulienos rūšių brandinimui yra mangalicos kiaulės. Šių kiaulių mėsa yra aromatinga ir turi brandinimui tinkamą riebumą. Kitą rekomenduojama kiaulienos rūšis – Alten Schwein kiaulių mėsa. Tai iš Vokietijos kilusi kiaulių rūšis, kurios mėsą brandinus 22 dienas, gaunama sodri, skoninga mėsa. 

Profesionalios mėsos brandinimo spintos Jūsų įstaigoje

Jei kyla klausimų, susijusių su mėsos brandinimo spintų pasirinkimu, susisiekite su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Atsakysime į visus Jūsų klausimus ir padėsime išsirinkti labiausiai Jūsų poreikius tenkinančius produktus.

O mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS gali Jums suteikti ne tik konsultacijas, bet ir padėti įgyvendinti Jūsų virtuvės projektą.