Maisto gamybos įranga

Susiaurinkite paiešką

CUKRAUS VATOS GAMINIMO APARATAS DANGTIS-Hendi

CUKRAUS VATOS GAMINIMO APARATO DANGTIS

119.03€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 98.37€

CUKRAUS VATOS GAMINIMO APARATAS-Hendi

CUKRAUS VATOS GAMINIMO APARATAS

382.09€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 315.78€

SPRAGĖSIŲ GAMINIMO APARATAS-

SPRAGĖSIŲ GAMINIMO APARATAS

458.49€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 378.92€

KAMERINĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA MVAC 300

KAMERINĖ VAKUUMINĖ PAKAVIMO MAŠINA MVAC 300

946.95€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 782.60€

Rodo nuo 1 iki 4 iš 4 (1 puslapių)

Profesionali maisto gamybos įranga. Prekių pristatymas per 3 - 5 darbo dienas. Galite užsisakyti internetu arba suformuoti užklausą ir gauti specialų pasiūlymą visai sąmatai.

Maisto gamybos įranga

Maisto gamybos įranga – vienas svarbiausių aspektų restorane. Beveik nė viena komercinė virtuvė negali išsiversti be konvekcinės krosnies, viryklės, nerūdijančio plieno įrenginių bei kitos smulkios gamybinės įrangos. Jei turite specializuotą restoraną arba kavinę, tuomet svarbu atkreipti dėmesį ir į specializuotą, būtent Jūsų maitinimo įstaigai skirtą įrangą. 

Konvekcinės krosnys

Konvekcinės krosnys – vienas populiariausių įrenginių virtuvėje, kuris gali ne tik kepti, bet ir virti, grilinti ar kepti garuose. Krosnių viduje įmontuotos ventiliavimo sistemos (konvekcijos), kurių pagalba konvekcinės krosnys tolygiai iškepa maisto produktus, net jei krosnies viduje yra kelios skardos. Kitos tokio tipo krosnių privalumas yra tai, kad jose maistas kepa 25 proc. trumpiau nei įprastinėje orkaitėje ar viryklėje.

Yra du konvekcinių krosnių tipai – dujinės ir elektrinės. Šių krosnių funkcinės galimybės yra panašios. Vienintelis skirtumas kaina ir gamybos kaštai: dujinėje krosnyje patiekalų gamybos savikaina bus apie 20 proc. mažesnė, nei to paties patiekalo paruošimas elektrinėje konvekcinėje. Vis dėlto, panašaus tipo dujinė krosnis yra brangesnė. 

Viryklės

Dažniausiai naudojamos trijų rūšių viryklės – elektrinės, dujinės ir indukcinės. Pagrindinis elektrinių viryklių privalumas – saugumas, tačiau tokio tipo viryklės dažniausiai sunaudoja daugiausiai energijos. Dujinės viryklės yra ekonomiškesnės, dėl naudojamų gamtinių dujų, šios viryklės užtikrina mažesnius kaštus. Indukcinės viryklės yra pačios efektyviausios, jos greitai įkaista, taupo sąnaudas ir užtikrina saugumą, tačiau reikia atkreipti dėmesį, kad tokio tipo viryklei reikia specialių magnetą traukiančių puodų ir keptuvių. 

Nerūdijančio plieno gaminiai

Be nerūdijančių plieno gaminių retai išsiverčia bet kokio tipo komercinė virtuvė. Nerūdijantis plienas – išsiskiria iš visų kitų metalų. Jo sudėtyje yra papildomų metalų – chromo, nikelio. Šie metalai padeda apsaugoti nuo korozijos, pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir neleidžia maistui pakeisti skonio ir kvapo. Taip pat nerūdijančio plieno gaminius lengva prižiūrėti, jie pasižymi paprastu plovimo procesu.

Profesionali maisto gamybos įranga Jūsų įstaigoje

ĮRANGA RESTORANAMS siūlo platų asortimentą visų aukščiau paminėtųjų profesionalių maisto gamybos įrenginių bei jų priedų. Jei turite specializuotą įstaigą – piceriją, kebabinę, kepyklą ir kitą, susisiekite su mumis, atsakysime į visus išskilusius klausimus ir padėsime išsirinkti labiausiai Jūsų poreikius atitinkančius įrenginius. 

Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS parengs individualų Jūsų savitarnos linijos projektą.