Tinklaraštis
Prekybiniai šaldytuvai: kaip pasirinkti įstaigos poreikius atitinkantį įrenginį?

Prekybiniai šaldytuvai yra neatsiejama prekybos centrų, maisto parduotuvėlių, kepyklų, desertinių, degalinių ir kitų, jau pagamintus patiekalus klientams siūlančių įstaigų dalis. Nesvarbu, ar Jūs parduodate sumuštinius ar gaiviuosius gėrimus, laikyti juos matomoje vietoje, tačiau saugioje ir patikimoje temperatūroje taps sėkmingos Jūsų veiklos prioritetu.
Prekybiniai šaldytuvai ir jų rūšys
Rinkoje siūlomas platus spektras skirtingo tipo, dydžio ir kainos įrenginių. Pagrindinis prekybinių šaldytuvų tarpusavio skirtumas – tai, kokius produktus laikyti jie skirti. Priešingai nei komerciniai, nerūdijančio plieno šaldytuvai, prekybinės šaldymo sistemos nesuteikia galimybės vienu metu laikyti tiek supakuotų produktų, tiek žaliavų. Atsižvelgiant į privalomus maisto saugos reikalavimus, prekybiniai šaldytuvai privalo būti naudojami tik supakuotų arba tik atvirtų produktų laikymui.
Prekybos centrų šaldytuvai (su stiklinėmis durelėmis)
Šio tipo įrenginiai savo veikimo ir dizaino principu artimiausi komerciniams šaldytuvams. Pagrindinis jų skirtumai – stiklinės durys ir kompaktiškesnis dizainas. Šie du parametrai suteikia galimybę maisto produktus laikyti klientams matomoje vietoje bei taupyti įstaigos vietą. Pagal paskirtį jie pritaikyti gaiviųjų gėrimų bei pakuotėse laikomų produktų vėsinimui (pieno produktams, pusgaminiams, konservuotiems maisto produktams ir pan.)
Prekybiniai šaldytuvai su stikliniais šonais
Tai įrenginiai, kurių paskirtis Jūsų parduodamus produktus klientui pademonstruoti iš visų jų pusių. Plačiausiai šie šaldytuvai naudojami kepyklose, desertinėse bei kavinėse. Esant poreikiui, šio tipo šaldytuvai gali turėti besisukančiais lentynas, skirtas dar labiau atkreipti klientų dėmesį į jose laikomus produktus.
Atviri prekybiniai šaldytuvai
Tai viena populiariausių prekybinių šaldytuvų rūšių. Pagrindinis jų privalumas – patogumas. Pirkėjai gali lengvai apžiūrinėti ir rinktis juose laikomus produktus, be būtinybės atidarinėti įrenginio dureles. Tačiau, priešingai nei uždaruose prietaisuose, šio tipo šaldytuvuose gali būti laikomi tik supakuoti produktai – gaivieji gėrimai, maistas uždaruose indeliuose ar pakuotėse.
Maisto šaldymo vitrinos
Šie įrenginiai dažniausiai sutinkami prekybos centruose, maisto prekių parduotuvėse ar turguose. Jie pritaikyti žuvies, mėsos produktų, salotų, sūrio ar kitų nesupakuotų produktų laikymui. Dėl plataus vitrinini stiklo priekyje bei gero prieinamumo iš vidinės įrenginio dalies, jie patogūs tiek klientams, besirenkantiems norimus produktus, tiek Jūsų personalui, pateikiančiam juos pirkėjui.
Vyno šaldytuvai
Įrenginių pavadinimas išduoda, jog priešingai nei aukščiau minėtieji prietaisai, šie šaldikliai turi išskirtinai specialią funkciją – vyno vėsinimą. Šaldytuvų grotelės pritaikytos butelius laikyti optimaliai klientų matomoje pozicijoje. Tuo tarpu, temperatūra yra pritaikyta aukščiausiai šių gėrimų kokybei išlaikyti.
Prekybiniai šaldytuvai Jūsų įstaigoje
ĮRANGA RESTORANAMS siūlo platų asortimentą įvairių tipų ir dydžių prekybinių šaldytuvų. Jei svarstote apie jų įsigijimą, rekomenduojame pasidomėti mūsų komandos patarimais apie tai, koks įrenginys tinkamiausias Jūsų įstaigai. Patarimus galite rasti mūsų tinklaraščio skiltyje. Taip pat, pasikonsultavus tiesiogiai - telefonu arba el. paštu.
Na, o ĮRANGA RESTORANAMS technologinio projektavimo komanda HORECA SERVISAS Jums suteiks ne tik konsultaciją, bet ir padės įgyvendinti Jūsų maitinimo ar prekybos įstaigos projektą.