Tinklaraštis

Renkantis profesionalios virtuvės įrangą svarbu pradėti nuo būsimos maitinimo įstaigos poreikių ir pajėgumų įvertinimo. Jūsų meniu ir Jūsų restorano ar kavinės dydis lemia tai, kok...
Nuo šių metų pradžios Maisto ir veterinarijos tarnyba ėmėsi teigiamų pokyčių ugdymo įstaigų virtuvėse. Griežtesni mitybos plano reikalavimai verčia atnaujinti neretai kelis dešimtm...
Profesionali indų plovimo įranga - vienas svarbiausių elementų, personalo laiką ir darbo našumą užtikrinti siekiančioje maitinimo įstaigoje. Rinkoje išskiriami trys pagri...
Maitinimo įstaigoje, teisingas baro organizavimas ne mažiau svarbus, nei virtuvės projektavimas. Barmenų darbui ypač svarbus greitis, o siekiant jį pasiekti vienu svarbiausiu veiks...
Profesionali virtuvės įranga ir sveikatai palankus meniu - tai bene aktualiausios temos šiandieninėje ugdymo įstaigos virtuvėje. Tad, besiruošdami artėjančiam praktiniam „Konv...
Profesionali indaplovė - neatsiejama ir nepamainoma modernaus restorano, kavinės ar kitos maitinimo įstaigos dalis. Tai, kaip ji veiks ir kiek naudos atneš Jūsų verslui, priklauso ...
Atėjus rugsėjui norime priminti, kad siekiant gaminti sveiką ir kokybišką maistą vaikams, būtina modernizuoti dešimtmečius skaičiuojančius ugdymo įstaigos virtuvės įrenginius. Dėl ...
Kaip galima suprasti dar iš įrenginių pavadinimo, pobarinės indaplovės iš kitos profesionalios indų plovimo įrangos išsiskiria savo kompaktiškumu ir darbo greičiu. Originaliai suku...
Profesionalios indaplovės – tai komercinėje virtuvėje bei bare nepamainomas įrenginys, užtikrinantis ne tik nepriekaištingą indų švarą, dezinfekciją ir blizgesį, bet ir ženkliai pa...
Rodo nuo 1 iki 9 iš 9 (1 puslapių)