Tinklaraštis

Renkantis profesionalios virtuvės įrangą svarbu pradėti nuo būsimos maitinimo įstaigos poreikių ir pajėgumų įvertinimo. Jūsų meniu ir Jūsų restorano ar kavinės dydis lemia tai, kok...
Nuo šių metų pradžios Maisto ir veterinarijos tarnyba ėmėsi teigiamų pokyčių ugdymo įstaigų virtuvėse. Griežtesni mitybos plano reikalavimai verčia atnaujinti neretai kelis dešimtm...
Siekiant įgyvendinti sėkmingą maitinimo įstaigos projektą, būtini ne tik skanūs patiekalai ar strategiškai patogi įstaigos vieta. Ne ką mažiau svarbu ir įrenginiai, kurių pagalba p...
Prekybiniai šaldytuvai yra neatsiejama prekybos centrų, maisto parduotuvėlių, kepyklų, desertinių, degalinių ir kitų, jau pagamintus patiekalus klientams siūlančių įstaigų dalis. N...
Natūralu, jog įrangos kiekis maitinimo įstaigoje priklauso nuo jos meniu dydžio. Dėl šios priežasties, greito maisto restoranų, taip pat ir degalinių bei maistą klientams siūlanč...
Maitinimo įstaigoje, teisingas baro organizavimas ne mažiau svarbus, nei virtuvės projektavimas. Barmenų darbui ypač svarbus greitis, o siekiant jį pasiekti vienu svarbiausiu veiks...
Tinkamos šviežių maisto produktų transportavimo, šaldymo ir apdorojimo sąlygos neatsiejamos nuo temperatūros matavimo. Jau aptarėme šiluminio apdorojimo metu privalomą pasiekti vid...
Jūsų patogumui tęsiame populiariausių prekių kategorijų pristatymus el. katalogų formatu. Šią savaitę ĮRANGA RESTORANAMS tinklaraščio dėmesio centre - profesionalūs šaldy...
Atėjus rugsėjui norime priminti, kad siekiant gaminti sveiką ir kokybišką maistą vaikams, būtina modernizuoti dešimtmečius skaičiuojančius ugdymo įstaigos virtuvės įrenginius. Dėl ...
Pramoninis šaldytuvas - neatsiejamas kiekvienos viešojo maitinimo įstaigos elementas. Tiesa, pastebime, jog itin platus jų pasirinkimas rinkoje pirkėjams gerokai apsunkina įsigij...
Rodo nuo 1 iki 10 iš 11 (2 puslapių)