Tinklaraštis

Restoranų zonos įrengimas: įrankiai, padėklai ir indų plovimo zona prekybos centre GO9

Restoranų zonos įrengimas: įrankiai, padėklai ir indų plovimo zona prekybos centre GO9

Per pastaruosius keletą metų galime stebėti kiek kintantį požiūrį į maisto zonos koncepciją ir išplanavimą didžiuosiuose prekybos centruose, taip pat - besikeičiantį erdvių patalpų išnaudojimą miesto centre ar senuose turgų, gamyklų, loftų pastatuose. Atskiras individualių restoranų erdves keičia bendros restoranų zonos įrengimas, su viena lankytojų sale, aptarnaujama nuo keleto iki keliolikos skirtingų maisto įstaigų.

Šios koncepcijos populiarumą lemia patogumas ir praktiškumas - tiek verslui, tiek klientams. Veikdami bendroje erdvėje restoranai sumažina įrengimo bei išlaikymo kaštus, nejaučia poreikio kasdien užpildyti lankytojų salę vien tam, kad atsipirktų jos išlaikymo kaštai. Tuo tarpu klientai vienoje vietoje gali pasirinkti visiškai skirtingų virtuvių, skonių ar tipų patiekalus, neapsiribodami siauru vienos įstaigos meniu. O labiausiai tai paranku patalpų valdytojams - jie gali džiaugtis tiek dideliu nuomininkų, tiek lankytoju susidomėjimu.

Restoranų zonos įrengimas: svarbiausi kriterijai, įranga ir reikmenys

Prisidėję prie ne vienos savitarnos ir restoranų zonos įrengimo, ĮRANGA RESTORANAMS nori pasidalinti patirtimi ir žiniomis apie tai, kokie elementai yra svarbiausi maisto zoną įrengti planuojantiems patalpų valdytojams. Tai - indų plovimo zona, garų surinkimo sprendimai, patvarūs ir stilingu dizainu pasižymintys įrankiai, indai, padėklai. 

Indų plovimo zona

Tai vieta, nuo kurios procesų efektyvumo priklausys visos restoranų zonos darbas. Juk būtent čia atkeliauja visų restoranų naudojami indai! Tad, siekiant sklandaus ir greito darbo, indų plovimo zonoje reikalinga:

  • nerūdijančio plieno kriauklės.
  • nerūdijančio plieno stalai indų pasidėjimui.
  • sprendimas lengvam atliekų pašalinimui nuo indų (stalų su angomis šiukšlėms, kt.)
  • pobarinė indaplovė taurėms.
  • kupolinė indaplovė indams.
  • nerūdijančio plieno lentynos ar kt. stovai švariems indams sudėti.

Garų surinkimo sprendimai

Maisto gamybai vykstant bendroje lankytojų salės erdvėje, gartraukiai ir vėdinimo sistema - bene svarbiausia patalpų įrengimo dalis. Šiandien greta restoranų savininkams puikiai pažįstamų didžiųjų, pramoninių gartraukių, galima rinktis ir išskirtinai paprastai pastatomus, tyliai bei efektyviai dirbančius kondensacinius garų surinkimo prietaisus. Vis dėlto, vėdinimo sprendimai - kiekvienai įstaigai individualiai projektuojamas ir parenkamas virtuvės elementas, tad ieškant jų būtina konsultacija su technologinio projektavimo specialistu.

Indai, įrankiai, padėklai

Renkantis stalo indus, įrankius ir padėklus svarbiausiu atrankos kriterijumi turėtų būti ilgaamžiškumas ir patvarumas. Dėl didelio restoranų zonos apkrovimo, nuolatinio plovimo bei dažnai neatsargaus nešiojimo, reikmenys greičiau braižosi, dažniau krenta, patiria kitų pažeidimų. Rekomenduojame rinktis tik tą produkciją, kurios gamintojai garsėja dideliu dėmesiu indų bei įrankių atsparumui. 

Taip pat turėkite omenyje, kad indų kaita restoranų zonoje bus didelė, tad rekomenduojame rinktis tik tas įrankių, indų bei padėklų serijas, kurių gamyba nėra nišinė, o kiekis prekyboje - nuolat pildomas.

Restoranų zona FOOD HALL prekybos centre GO9

Naujausias ĮRANGA RESTORANAMS komandos restoranų zonos įrengimas - prekybos centre GO9 esanti FOOD HALL. Dalijamės sprendimais, kuriuos atsižvelgdamas į mūsų konsultacijas priėmė klientas. Projektavimo darbus atliko mūsų partneriai - KITCHEN RULES.

Padėklai ROLTEX


*GO9 atidarymo akimirka (Gedimino Gražio nuotr.).

Klientas pasirinko olandų gamintojo ROLTEX padėklus, išsiskiriančius konkurencinga kaina, stilingu dizainu, patvarumu ir kokybe. Tai bene plačiausią Lietuvos rinkoje turintis gamintojas. Esant poreikiui - ROLTEX padėklus galime personalizuoti Jūsų logotipu, pavadinimu ar šūkiu.

ROLTEX padėklų apžvalga


Įrankiai TOM GAST - VERLO serija


Klientas pasirinko klasikiniu dizainu ir ilgaamžiškumu pasižyminčius gamintojo TOM GAST įrankius VERLO. Tai indų plovimui bei braižymuisi itin atsparios stalo šakutės, peiliai, šaukštai ir šaukšteliai. 

Norėdami sužinoti ir pamatyti daugiau TOM GAST reikmenų, susisiekite tiesiogiai su mūsų komanda ČIA nurodytais kontaktais.

NOVAMETA nerūdijančio plieno stalai ir lentynos

*FOOD HALL indų plovimo zona


*FOOD HALL indų plovimo zona

Indų plovimo zonoje įrengti aukščiausia kokybe ir technologiniais sprendimais išsiskiriančio Lietuvos gamintojo NOVAMETA nerūdijančio plieno darbastaliai, lentynos ir kriauklės. Taip pat - specialus sprendimas paprastam bei greitam atliekų ir maisto likučių surinkimui.

Kupolinės ir pobarinės indaplovės

*Kupolinės ir pobarinės indaplovės.

Siekiant efektyvaus, greito darbo, paremto plovimo procesų paskirstymu, klientas pasirinko įdiegti iš karto dviejų tipų mašinas - pobarines ir kupolines indaploves.

Restoranų zonos įrengimas su ĮRANGA RESTORANAMS

Planuojate restoranų zonos įrengimą, tačiau nesate tikri kokio gamintojo bei kokio tipo įranga ir reikmenys būtų tinkamiausi Jums? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Pakonsultuosime, paruošime Jūsų poreikius atitinkantį komercinį pasiūlymą, jį įgyvendinsime, suteiksime garantiją, priežiūrą bei aptarnavimą.

Mūsų kontaktus rasite ČIA