Tinklaraštis

Paroda SIGEP 2018: profesionali virtuvės įranga ir naujausios sektoriaus tendencijos

Paroda SIGEP 2018: profesionali virtuvės įranga ir naujausios sektoriaus tendencijos

Jei sekėte ĮRANGA RESTORANAMS Facebook profilį, matėte, jog praėjusią savaitę mūsų komanda viešėjo tarptautinėje parodoje SIGEP 2018. Tai jau 40-ąjį kartą Italijos Rimini mieste organizuojamas renginys, kurio metu pristatoma ne tik profesionali virtuvės įranga, bet ir naujausios ledainių, kavinių, barų ir konditerijos cechų įrangos tendencijos.

Anot organizatorių, šiemet parodą aplankė netoli 210 tūkst. žmonių iš 180 pasaulio šalių. Jų tarpe buvome ir mes! Ištyrinėję sektoriaus naujienas, ĮRANGA RESTORANAMS komanda mezgė bendradarbiavimo ryšius ir derybas su įrangos gamintojais, tam, jog jau artimiausiu metu visą, kas pažangiausia, galėtumėme pristatyti Jums.

Dalijamės keletu įžvalgų ir įdomiausių atradimų.

Profesionali virtuvės įranga ateityje tilps į 5 kv. metrus

„Pagrindinis pastebėjimas iš šių metų parodos yra įrangos gamintojų pastangos kompensuoti darbuotojų trūkumą. Ne paslaptis, jog su didele darbuotojų kaita, jų paieškos ir išlaikymo kaštais susiduria daugumos šalių verslininkai. Matydami problemą įrangos gamintojai kuria įrenginius, kurių paskirtis tik kokybiškai pašildyti jau paruoštus ir suporcijuotus patiekalus“, - sako ĮRANGA RESTORANAMS vadovas Andrius.

Maistas, kuriam pritaikomi šie įrenginiai, gaminamas centralizuotuose virtuvėse. Kokybe jis nenusileidžia aukštą maistinę vertę ir skonį turintiems patiekalams, tačiau dėl specialių ruošimo ir laikymo sąlygų, jie gali išlikti švieži net keletą kartų ilgiau, nei mums įprasti patiekalai. 

„Šio tipo technologijoms evoliucionuojant, ateities virtuvė galės tilpti į 5 kvadratinių metrų plotą“, - sako Andrius.

Technologijos pradininkai - konvekcinių krosnių rinkos lyderis UNOX, atkeliaujantys su revoliucinga EXEVER idėja.

Energijos kaštų mažinimas su naujos kartos skrudintuvais

„Puikios naujienos pristatytos degalinių ir užkandinių sektoriui. Naujos kartos skrudintuvai-šildytuvai, atkeliaujantys iš italų gamintojo SPIDOCOOK leis reikšminga dalimi sumažinti energijos sunaudojimo kaštus ir net 60 proc. padidinti personalo darbo našumą“, - pasakoja ĮRANGA RESTORANAMS vadovas.

SPIDOCOOK įrenginiai iš esamų konkurentų rinkoje išsiskiria neįtikėtinu greičiu. Savo efektyvumu konkurentus jie lenkia dvigubai. Taip pat, yra išskirtinai ekonomiški ir energiją tausojantys.

Maisto atliekos į kompostą - per 7 valandas

Viena aktualiausių mūsų parsivežtų naujienų - ECODYGER maisto atliekų perdirbimo ir komposto gaminimo įrenginiai. Iš pažiūros indaplovę primenantis, beje - tokiu pačiu principu ir pajungiamas - įrenginys, per 7-10 val. visas maisto atliekas pavers į kompostą. Dėl paprasto pajungimo, valdymo ir akivaizdžios pridėtinės naudos, ECODYGER praverstų kiekvieno didžiojo viešbučio ar maisto gamybos cecho patalpose“, - sakė Andrius.

Tiesa, ne mažiau svarbu tai, jog į kasdieninę savo veiklą įtraukus šį įrenginį, Jūsų verslas prisidėtų prie CIRCLE ECONOMY vystymo bei naujausių ES direktyvų adaptavimo.

ĮRANGA RESTORANAMS yra oficialus ECODYGER atstovas Lietuvoje.

Kitos sektoriaus įdomybės

Tyliausi pasaulyje baro blenderiai BIANCO DI PURO:

COLDTAINER maisto konteineriai, iki -25 laipsnių Celsijaus šaldytą maistą galintys išlaikyti iki 8 valandų:

Norite išgirsti daugiau? Susisiekite!

Visus smalsaujančius išgirsti daugiau kviečiame susisiekti. Papasakosime ir suteiksime galimybę įsigyti būtent Jūsų veiklos sričiai ir poreikiams sukurtas įrenginių naujienas bei inovatyvius sprendimus. 

Mūsų kontaktus rasite ČIA.