Tinklaraštis

Konvekcinės krosnys: kiek porcijų telpa kiekvienoje iš jų?

Konvekcinės krosnys: kiek porcijų telpa kiekvienoje iš jų?

Ne paslaptis, jog ĮRANGA RESTORANAMS komanda įsitikinusi, jog bene svarbiausi profesionalios virtuvės įrenginiai yra konvekcinės krosnys. Restoranų, kavinių, kepyklų ar kaimo turizmo sodybų savininkams - tai jau puikiai pažįstamas ir išbandytas įrenginys. Tačiau jis dar gana naujas visuomeninių įstaigų valdytojams. Tad, tęsdami šių įstaigų virtuvių modernizavimo patarimų seriją ir atsižvelgdami į dažniausiai klientų užduodamus klausimus, norime pasidalinti informacija apie tai, kaip apskaičiuoti kokio dydžio krosnis tinkamiausia Jums. 

Ilgus metus analizavę rinką ir joje siūlomus skirtingos kainos bei funkcijų įrenginius, visuomeninėms įstaigoms rekomenduojame rinktis tik tas konvekcines krosnis, kurios pasižymi trimis pagrindinėmis kepimo funkcijomis. Tai - kepimas, kepimas su garais ir virimas garuose. Taip pat, siekiant neapsunkinti virtuvės personalo darbo, rekomenduojame atkreipti dėmesį į tai, jog pasirinktą įrenginį valdyti būtų lengva ir greita. 

Konvekcinės krosnys ir jų talpa

Aktualiausiu klausimu įrenginio paieškoje tampa jo talpa ir dydis. Standartinėje GN 1/1 konvekcinių krosnių skardoje telpa apie 25-30 porcijų patiekalų.

Iliustruokime tai ugdymo įstaigų pavyzdžiu. Įprastai, šiose įstaigose pusryčių, pietų ir vakarienės patiekalai turi būti pateikiami vienu metu. Dėl šios priežasties, pirmasis dalykas, kurį turite įvertinti yra preliminarus reikalingas pagaminti porcijų skaičius.

Apskaičiuokite pagal įstaigos dydį

Apskaičiavę virtuvės darbo apimtis, galite apskaičiuoti kokio dydžio ir talpos įrenginys tinkamiausias Jums. Remiantis mūsų klientų patirtimi ir šiuo metu rinkoje siūlomais įrenginiais, dalijamės patraukliausiais, kainos ir kokybės santykį bei ugdymo įstaigų poreikius atitinkančių krosnių pasiūlymais,. Juos pateikiame pagal įstaigos auklėtinių skaičių.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog jei Jūsų įstaiga yra didesnė, nei žemiau pateikti paskaičiavimai, virtuvėje tikslinga įrengti keletą skirtingų, vietoje vienos didelės krosnies. Tokiu būdu Jūsų personalas turės galimybę vienu metu gaminti keletą skirtingų patiekalų.

ĮRANGA RESTORANAMS rekomenduoja:

TECNODOM NERONE 4: 100-120 auklėtinių


Techniniai duomenys:

  • Puikus sprendimas kepykloms, parduotuvėms ir visuomeninio maitinimo įstaigoms.
  • Mažos elektros energijos sąnaudos, galima įrengti praktiškai bet kurioje vietoje.
  • Dėl įmontuotos drėkinimo garais sistemos krosnelė puikiai tinka kepti net pačius sudėtingiausius patiekalus.
  • Nerūdijančiojo plieno kamera ir korpusas.
  • Stiklinės durelės su gravitaciniu vėdinimu.
  • Valdymo elementų aušinimo sistema.
  • Apsaugos klasė: IPX 3.
  • Integruota termo adata
  • Galimybė įrašyti net 9 programas.
  • Tarpas tarp kreipiančiųjų - 80 mm.
  • Matmenys: L 840 x P 910 x H 670.
  • Galingumas: 380-415 V 3+N 50Hz / 5,45kW.
  • Galimybė kepti / kepti + virti / virti garuose! 
  • Telpa 4 kepimo skardos GN 1/1 arba konditerinės 600x400.

TECNODOM NERONE 5: 125-150 auklėtinių


Techniniai duomenys:

  • Puikus sprendimas kepykloms, parduotuvėms ir visuomeninio maitinimo įstaigoms.
  • Mažos elektros energijos sąnaudos, galima įrengti praktiškai bet kurioje vietoje.
  • Dėl įmontuotos drėkinimo garais sistemos krosnelė puikiai tinka kepti net pačius sudėtingiausius patiekalus.
  • Nerūdijančiojo plieno kamera ir korpusas.
  • Stiklinės durelės su gravitaciniu vėdinimu.
  • Valdymo elementų aušinimo sistema.
  • Apsaugos klasė: IPX 3.
  • Integruota termo adata
  • Galimybė įrašyti net 9 programas.
  • Tarpas tarp kreipiančiųjų - 80 mm.
  • Matmenys: 840 x P 910 x H 750.
  • Galingumas: 3f/ 6,45 kW.
  • Galimybė kepti / kepti + virti / virti garuose! 
  • Telpa 5 kepimo skardos GN 1/1 arba konditerinės 600x400.

TECNODOM NERONE 6: 150-180 auklėtinių

Techniniai duomenys:

  • Puikus sprendimas kepykloms, parduotuvėms ir visuomeninio maitinimo įstaigoms.
  • Mažos elektros energijos sąnaudos, galima įrengti praktiškai bet kurioje vietoje.
  • Dėl įmontuotos drėkinimo garais sistemos krosnelė puikiai tinka kepti net pačius sudėtingiausius patiekalus.
  • Nerūdijančiojo plieno kamera ir korpusas.
  • Stiklinės durelės su gravitaciniu vėdinimu.
  • Valdymo elementų aušinimo sistema.
  • Apsaugos klasė: IPX 3.
  • Integruota termo adata
  • Galimybė įrašyti net 9 programas.
  • Tarpas tarp kreipiančiųjų - 80 mm.
  • Matmenys: 840 x P 910 x H 830.
  • Galingumas: 7,65 kW.
  • Galimybė kepti / kepti + virti / virti garuose! 
  • Telpa 6 kepimo skardos GN 1/1 arba konditerinės 600x400.

Konvekcinės krosnys Jūsų įstaigoje

Turite klausimų, susijusių su konvekcinėmis krosnimis? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti savąją virtuvės įrangą. Na, o mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų ugdymo įstaigos projektą.

 

Susisiekite jau dabar! Mūsų kontaktus rasite čia.