Tinklaraštis

Kepyklų įranga: svarbiausi prietaisai ir ką būtina apie juos žinoti

Kepyklų įranga: svarbiausi prietaisai ir ką būtina apie juos žinoti

Siekiant įgyvendinti sėkmingą maitinimo įstaigos projektą, būtini ne tik skanūs patiekalai ar strategiškai patogi įstaigos vieta. Ne ką mažiau svarbu ir įrenginiai, kurių pagalba pavyks pasiekti ir išlaikyti tobulą gamybos rezultatą. Dėl šios priežasties, ĮRANGA RESTORANAMS komanda tęsia maitinimo įstaigų įrengimo temą ir pristato svarbiausią kepyklų įrangą - 6 prietaisus, būtinus kiekvienai konditerinei įstaigai.

Konditerinės kepimo krosnys

Pagrindinis kepyklose naudojamas prietaisas - profesionali konditerinė krosnis. Konditerinės krosnys išlaiko visas gerąsias gastronominių konvekcinių krosnių savybes: trumpesnį kepimo laiką, pažangią vėdinimo sistemą bei kepimo funkcijų įvairovę. Vienintelis skirtumas - jų dydis. Konditerinėse krosnyse įprastai naudojamos 600x400 mm skardos, kai tuo tarpu gastronominėse - GN 1/1 standartas. 

Daugiau informacijos apie konvekcines krosnis rasite ČIA.

ĮRANGA RESTORANAMS konditerinių krosnių asortimentą rasite ČIA.

Tešlos kildinimo kameros

Šio įrenginio dėka Jūsų kepyklos personalas galės pamiršti varginantį ir daug laiko atimantį tešlos parengimo procesą. Nors pagrindinė įrenginio paskirtis yra kildinti tešlą, patogi jo forma leidžia jį panaudoti ir kaip stovą krosnims. Šiuose prietaisuose įmontuotas termostatas temperatūrai reguliuoti ir drėkinimo garais funkcija. Uždarius dureles ir nustačius reikiamus parametrus, be jokios papildomos priežiūros tešla išliks šviežia ir bus greitai paruošta kepimui.

ĮRANGA RESTORANAMS tešlos kildinimo kamerų asortimentą rasite ČIA.

Tešlos maišyklės

Tai įrenginys, skirtas tešlos pagrindu gaminamų produktų paruošimui. Profesionali tešlos maišyklė sukuria sąlygas be didelių personalo pastangų vienu metu pagaminti net keliasdešimt litrų tešlos. Dėka visiškai automatizuoto veikimo, užtikrinama, kad tešlos konsistencija bus tokia, kokios reikalauja gamybos procesas. 

Esminis parametras į kurį rekomenduojame atkreipti dėmesį renkantis šią virtuvės įrangą - talpa. Galite rinktis nuo kelių iki keliasdešimt litrų talpinančias maišykles. Įvertinti, kuri reikalingiausia Jūsų virtuvėje reikėtų apskaičiavus jos pajėgumus. 

ĮRANGA RESTORANAMS tešlos maišyklių asortimentą rasite ČIA.

Nerūdijančio plieno darbo stalai

Darbo stalai gali būti gaminami iš įvairių, drėgmei atsparių medžiagų. Tad kodėl reikėtų rinktis būtent nerūdijantį plieną? Visų pirma, tokio pobūdžio gaminių būtinybė numatoma kiekvienai maitinimo įstaigai galiojančiose higienos taisyklėse. Kepykloms - taip pat. Pagrindinės to priežastys yra aukšto lygio higienos išlaikymas ir atsparumas korozijai. Nerūdijantis plienas yra itin lengvai valoma, karščiui, drėgmei bei aplinkos poveikiui atspari ir ilgaamžė medžiaga. Dėl šios priežasties, nerūdijančio plieno darbastalis ir neatsiejama profesionalios virtuvės dalis.

ĮRANGA RESTORANAMS nerūdijančio plieno gaminių asortimentą rasite ČIA.

Nerūdijančio plieno korpuso šaldytuvai

Profesionalūs nerūdijančio plieno korpuso šaldytuvai turi tris pagrindines savybes, užtikrinančias efektyvų kepyklos darbą. Tai temperatūra, higiena ir dydis. Dėl juose pasiekiamos žemos temperatūros, maistas yra apsaugomas nuo bakterijų atsiradimo ir ilgiau išlieka šviežias. Nerūdijančio plieno korpusas bei pramoninei veiklai pritaikytas šaldytuvo vidus, užtikrina lengvą įrenginio valymą ir aukštą higienos sąlygų išlaikymą. Na, o dėka profesionaliai virtuvei pritaikyto dydžio, nerūdijančio plieno šaldytuvuose produktus galėsite laikyti Jums patogiose talpose (pavyzdžiui, konditerinės krosnies kepimo skardose).

ĮRANGA RESTORANAMS nerūdijančio plieno korpuso šaldytuvų asortimentą rasite ČIA.

Prekybiniai šaldytuvai

Lengvai gendantis asortimentas - tortai, eklerai ar kiti kepiniai su kremu - pretenzingiausi kepyklos gaminiai. Vienu metu jie reikalauja tiek būti matomi klientams, tiek laikomi saugiai ir vėsiai. Šiam tikslui pasiekti kepyklose būtini prekybiniai šaldytuvai. Jų dėka klientų aptarnavimo salėje laikomi kepiniai išliks aukščiausios kokybės ir vizualiai atviri pirkėjams. 

Prekybinius šaldytuvus rekomenduojama rinktis pagal įstaigos išplanavimą. Asortimente gausu tiek į aukštį, tiek į plotį išsidėsčiusių įrenginių, kurių pritaikymas kepyklai priklauso nuo individualių įstaigos poreikių.

ĮRANGA RESTORANAMS prekybinių šaldytuvų asortimentą rasite ČIA.

Kepyklų įranga Jūsų įstaigoje

Turite klausimų, susijusių su kepyklų įrangos projektavimu? Nedvejokite susisiekti su ĮRANGA RESTORANAMS komanda. Patarsime kaip tinkamai išsirinkti ir prižiūrėti virtuvės įrangą. Mūsų technologinio projektavimo specialistai HORECA SERVISAS pasiruošę padėti parengiant ir įgyvendinant detalų Jūsų ugdymo įstaigos projektą.

 

Susisiekite jau dabar! Mūsų kontaktus rasite čia.